19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η νέα ιστορία της Apple στο ‘Your Verse’ φέρνει το iPad στο Bollywood

    Apple-Your-Verse-Bollywood-004

    Μέχρι στιγμής στο ‘Your Verse’ microsite της Apple έχουμε δει πως το iPad αποτελεί ένα από τα βασικά εξαρτήματα για διάσημους ορειβάτες καθώς επίσης και πως προπονητές το χρησιμοποιούν ως βασικό βοήθημα για να διαγνώσουν περιστατικά εγκεφαλικής διάσεισης αθλητών.

    Χθες η Apple πρόσθεσε ακόμη μια ιστορία φέρνοντας το πιο διάσημο tablet του πλανήτη στον μοναδικό κόσμο του Bollywood μέσω του διάσημου χορογράφου Feroz Khan.

    Η ταινίες του Bollywood έχουν ως μεγάλο χαρακτηριστικό τους τις χορογραφίες που είναι πραγματικά υπερπαραγωγές. O Feroz Khan είναι ένας καταξιωμένος σκηνοθέτης τέτοιων χορογραφιών που δεν αποχωρίζεται με τίποτα το iPad τους μιας και αποτελεί βασικό εργαλείο της δουλειάς του.

    Apple-Your-Verse-Bollywood-003

    Με τις εφαρμογές Artemis HD και  SloPro  ο χορογράφος προσαρμόζει τις χωρογραφίες του και τις επεξεργάζεται κυριολεκτικά frame by frame όπως περήφανα δηλώνει ο ίδιος κρατώντας το iPad Air του. 

    Apple-Your-Verse-Bollywood-002

    Πηγαίνοντας εδώ μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα της δουλειάς του μέσω του iPad Air.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles