17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Η νέα διαφήμιση της Nokia υποστηρίζει πως οι χρήστες του iPad αγνοούν τους σκύλους τους

    Screen Shot 2013-12-24 at 1.03.17 AM

    H Nokia των τελευταίο καιρό έχει βάλει ως στόχο το iPad. Δεν είναι βέβαια ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία εταιρεία που σε ένα διαφημιστικό της σποτ θα εναντιωθεί στο δημοφιλέστερο tablet στον κόσμο απλά πολλές φορές παραξενευόμαστε ειλικρινά με τα marketing τμήματα των εταιρειών αυτών.

    Η νέα διαφήμιση λοιπόν του Nokia Lumia 2520 υποστηρίζει πως αν είστε χρήστης του iPad θα οδηγηθείτε στην αγνόηση του σκύλου σας!! Μάλλον είδαν τα δικά μας unboxing του iPad Air που είχαν την τιμητική τους οι γάτες!!!

    Η ηρωίδα της διαφήμισης έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο της στο πάρκο αλλά δεν μπορεί ταυτόχρονα να κοιτάει και το iPad της μιας και ο ήλιος δεν τον επιτρέπει. Η γυναίκα πηγαίνει κάτω από ένα δέντρο ενώ για ένα περίεργο λόγο ο σκύλος δεν μπορεί να την ακολουθήσει.

    Στο τέλος ο σκύλος βρίσκει ένα καινούργιο φίλο που έχει το Lumia 2520 αλλά και πάλι ο νέος ιδιοκτήτης τον αγνοεί απλά αυτή την φορά δεν χρειάζεται να πάει κάτω από κάποιο δέντρο.

    Ειλικρινά αφήνουμε τα σχόλια σε εσάς!

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles