24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Η Ελληνική Playcompass Entertainment παρουσιάζει το νέο της παιχνίδι με τίτλο Sugar Roll

    Το παιχνίδι διανέμεται από την πλατφόρμαMobage, πίσω από την οποία βρίσκονται κορυφαία παιχνίδια του App Store, όπως τα Rage of BahamutBlood Brothers και Marvel War of Heroes. Η κίνηση αυτή αποτελεί την πρώτη συνεργασία μας με τον Ιαπωνικό κολοσσό DeNA. Το παιχνίδι σχεδιάστηκε σε διάστημα δύο χρόνων και δέχθηκε πολλούς επανασχεδιασμούς για να προσφέρει τη μέγιστη εμπειρία χρήσης και να έχει άριστο φινίρισμα.

    Λόγια από το κορυφαίο στο χώρο του mobile gaming, Touch Arcade“It has a decent amount of charm, a soothing soundtrack, and some superb level design — especially later in the game.”, σε review που μπορείτε να βρείτε εδώ.

    Το Sugar Roll είναι το platform game που έλειπε από κάθε iPhone!

    6y8a.png

    Στο Sugar Roll οι παίκτες καλούνται να βοηθήσουν τον Mike, έναν ζογκλέρ, να δραπετεύσει από το Sugar Island, έναν φανταστικό τόπο που κατοικείται από ραδιούργα, αλλά γλυκά πλάσματα. Βοηθήστε τον Mike να διαφύγει, αντιμετωπίζοντας σατανικές μαϊμούδες, ιδιαίτερα ευέλικτους σκαντζόχοιρους, τίγρεις ζογκλέρ, βροντερά κανόνια, τρομακτικά κοράκια, αχόρταγα ψάρια, τρελούς κάστορες και πολλούς άλλους αντιπάλους. Ανακαλύψτε νέους κόσμους χρησιμοποιώντας μαγικές μπάλες, ανεμόπτερα και μαγικά καπέλα.

    Το παιχνίδι διανέμεται δωρεάν και περιέχει πάνω από 45 επίπεδα, τρεις εντελώς διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία.

    Χαρακτηριστικά:
    + 4 κόσμοι, που περιλαμβάνοουν 48 απίστευτα επίπεδα
    + 3 στυλ παιχνιδιού που δημιουργούν μια καθηλωτική εμπειρία χρήσης
    + 4 διαφορετικά καιρικά φαινόμενα, που κλιμακώνουν το επίπεδο δυσκολίας
    + 7 μαγικά γλειφιτζούρια που προσφέρουν υπερφυσικές δυνάμεις
    + 20 διαφορετικοί αντίπαλοι κι εμπόδια

    appstorebadgeen.png

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles