22.8 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Επιτέλους ένα iWatch concept που δεν μοιάζει με ρολόι

    iWatch-concept-Home-Todd-Hamilton-001

    Εδώ και πολύ καιρό πολλοί σχεδιαστές και όχι μόνο αναρωτιούνται για το πως θα μοιάζει το επερχόμενο iWatch της Apple. Ότι concept έχουμε δει και σας παρουσιάσει μέχρι και σήμερα είχαν όλα ένα κοινό χαρακτηριστικό και αυτό δεν ήταν άλλο από το γεγονός πως όλα έμοιαζαν με ένα ρολόι χειρός.

    Η Apple όμως θέλει να επαναπροσδιορίσει την εν λόγω κατηγορία και αν σκεφτούμε πως από πίσω βρίσκεται το επαναστατικό μυαλό του Jonathan Ive τότε ίσως εμφανισιακά το iWatch μπορεί να μην μοιάζει με ένα κοινό ρολόι χειρός.

    Με αυτό το σκεπτικό ο 3D σχεδιαστής Todd Hamilton αποφάσισε σήμερα να αναβαθμίσει το concept του Thomas Bogner’s Nike FuelBand iWatch και τα αποτελέσματα όπως μπορείτε να δείτε είναι άκρως εντυπωσιακά.

    iWatch-concept-Run-Todd-Hamilton-001

    iWatch-concept-Siri-Todd-Hamilton-001

     Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles