20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Επιθετική πολιτική από την Apple στο θέμα του εργοστασίου ζαφειριού της Αριζόνας

    how-Sapphire-displays-are-made-FSMdotCOM

    Μέχρι στιγμής μάλλον θα γνωρίζετε πως η Apple συνεργάστηκε με την GT Advanced Technologies για την δημιουργία ενός εργοστασίου στην Mesa της Αριζόνας για την παραγωγή ζαφειριού. Το εργοστάσιο είναι σχεδόν έτοιμο να ανοίξει με την Apple εδώ και καιρό να έχει προσλάβει και να συνεχίζει μια σειρά μηχανικών.

    Ως και σήμερα πολύ λίγα έχουν διαρρεύσει για το τι κομμάτια αυτό το εργοστάσιο θα παρασκευάζει αλλά μερικά έγγραφα που κάναν την εμφάνιση τους σήμερα ρίχνουν λίγο περισσότερο φως σε αυτό. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά η Apple στο εν λόγω εργοστάσιο πρόκειται να παρασκευάσει ένα πολύ σημαντικό εξάρτημα….

    Όπως μας παρουσιάζει σήμερα το 9to5Mac που είχαν πρόσβαση στα έγραφα αυτά και που αφορούν την αλληλογραφία μεταξύ του US Foreign Trade Zone  και τον Apple Deputy Director of Global Trade Compliance James Patton, η Apple ζητάει να επισπευστούν οι διαδικασίες για να ανοίξει το εργοστάσιο το συντομότερο δυνατό.

    “Project Cascade will conduct high-tech manufacturing of intermediate goods/components for consumer electronics. All finished components will be exported. This high-tech manufacturing process will create a critical new sub-component of Apple Products to be used in the manufacture of the consumer electronics that will be imported and then sold globally. By pulling this process into the U.S., Apple will be using cutting edge, new technology to enhance and improve the consumer products, making them best in class per product type.”

    Η Apple μέχρι στιγμής χρησιμοποιεί το ζαφείρι για μικρά εξαρτήματα όπως μέρη του φακού της κάμερας iSight καθώς και την επιφάνεια του Touch ID αλλά από το παραπάνω κείμενο η Apple υπονοεί κάτι πολύ πιο σημαντικό και μεγάλο. Ποιο θα είναι όμως αυτό που θα έχει επιφάνεια από ζαφείρι;

    Οι φήμες θέλουν την Apple να μας παρουσιάζει το επόμενο iPhone με οθόνη από ζαφείρι άρα και ίσως το επόμενο iPad. H Αpple ζητάει από την αρμόδια αρχή να επισπεύσει τις διαδικασίες για να ξεκινήσει την παραγωγή τον Φεβρουάριο… ίσως να είναι λοιπόν και για το iWatch….

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles