15.8 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Εξιχνιάστε εγκλήματα δωρεάν με το CSI: Hidden Crimes για το iOS

    CSI_Hidden_Crimes_01

    Σειρές στην τηλεόραση με εγκλήματα και εξιχνίαση αυτών έχουν μεγάλη πέραση τα τελευταία χρόνια με το CSI (Crime Scene Investigations) να είναι ένα από αυτά. Αν και η λεγόμενη βάση των θαυμαστών τους είναι μεγάλη η μεταφορά τους σε τίτλους παιχνιδιών συνήθως είναι απογοητευτική.

    Λαμπρή εξαίρεση στον κανόνα αποτελεί ο νέος τίτλος της Ubisoft  CSI: Hidden Crimes το οποίο σαν γενική κατηγορία παιχνιδιού ανήκει στα hidden object. Ο Abu Dhabi δημιουργός του όμως του έχει δώσει ένα μοναδικό αέρα και σε αντίθεση με άλλους τίτλους σε αυτή την κατηγορία το έκανε εντελώς δωρεάν για να το παίξει ο χρήστης.

    CSI_Hidden_Crimes_08

    Πραγματικά είναι ένας πολύ καλό τίτλος καλοδουλεμένος με όμορφα γραφικά και πολύ καλό σενάριο.

    Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το App Store για την iOS συσκευή σας εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles