20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Πως να ενεργοποιείστε το Dark Mode στο Messenger

    Πριν μερικούς μήνες, τον Νοέμβριο, κυκλοφόρησε η νέα αναβάθμιση έκδοση του Facebook Messenger που έφερε στους χρήστες μια νέα αναβαθμισμένη διεπαφή αλλά και λειτουργίες. 

    Όπως δημοσίευσαν πολλοί χρήστες, η λειτουργία δεν είναι άμεσα διαθέσιμη στην εφαρμογή, καθώς θα πρέπει πρώτα να στείλουμε ένα emoji φεγγαριού 🌙 σε οποιαδήποτε συνομιλία με κάποιον.

    Έπειτα βγαίνοντας τελείως από την εφαρμογή, ξανανοίγοντας τη, και πατώντας παρατεταμένα στο emoji φεγγαριού που στείλαμε, θα μεταφερθούμε στις ρυθμίσεις της εφαρμογή όπου θα υπάρχει η επιλογή ενεργοποίησης της λειτουργίας Dark Mode.

    Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως υπήρξαν και χρήστες, που πατώντας παρατεταμένα στο emoji δεν είδαν καμία αλλαγή. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις του Messenger (πατώντας στη φωτογραφία προφίλ σας πάνω αριστερά) για να βρείτε διαθέσιμη αυτή την επιλογή

    Μπορεί η διαδικασία να είναι λίγο περίεργη, αλλά προς το παρόν είναι ο μόνος τρόπος για να ενεργοποιήσετε αυτή την λειτουργία.

    Τέλος, το Dark Mode είναι διαθέσιμο από σήμερα για Android και iOS.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles