20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Διαθέσιμο θα κάνει σύντομα η Apple το iOS 7.1.2 με μια σειρά διορθώσεων

    7_1_2_11d247_about

    Η Apple ετοιμάζετε να κυκλοφορήσει το iOS 7.1.2 μέσα στις επόμενες εβδομάδες σύμφωνα με μια νέα αναφορά του MacRumors. Η Apple με αυτή την αναβάθμιση θέλει να διορθώσει μια σειρά προβλημάτων που έχουν να κάνουν ειδικά με το επονομαζόμενο ‘email attachment encryption bug’ που έκανε την εμφάνιση του τον προηγούμενο μήνα. Επίσης η νέα αυτή έκδοση θα διορθώνει και την ευπάθεια που πρόσφατα ανακαλύφτηκε στην Lock Screen του iOS.

    MacRumors Eric Slivka αναφέρει συγκεκριμένα:

    “Το MacRumors έχει μάθει πως όντως η Apple είναι πολύ κοντά στην κυκλοφορία του iOS 7.1.2 και ήδη έχει ξεκινήσει να στέλνει την συγκεκριμένη έκδοση σε διάφορους παρόχους με build το 11D257. Σύμφωνα με τις πηγές μας το νέο αυτό build της εταιρείας διορθώνει το πρόβλημα με τα επισυναπτόμενα αρχεία του mail και την κρυπτογράφηση τους καθώς και ένα πρόβλημα κατά την λήψη τους. Επίσης υπάρχει και διόρθωση για την ευπάθεια της Lock Screen.”

    To site δεν αναφέρει ημερομηνία κυκλοφορίας της iOS 7.1.2 αλλά η Apple έχει ζητήσει από τους παρόχους να υπογράψουν μια αναβάθμιση για την Παρασκευή 27 Ιουνίου κάτι το οποίο σημαίνει πως μάλλον η αναβάθμιση θα έρθει την επόμενη εβδομάδα.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles