19.4 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Διαβάστε την σημαντική εσωτερική επιστολή του Tim Cook στους εργαζομένους της Apple

    H Apple για πρώτη φορά για πάνω από μια δεκαετία χρειάστηκε να υπολογίσει εκ νέους τις πωλήσεις της και να παρουσιάσει μείωση στις προβλέψεις της. Διαβάστε παρακάτω τα όσα έγραψε ο ισχυρός άντρας της Apple στην εσωτερική επιστολή που κοινοποίησε στους εργαζομένους της εταιρείας.

    “Ομάδα,

    Καλή χρονιά – Ελπίζω ο καθένας σας να βρήκε χρόνο να ξεκουραστεί και να περάσει χρόνο με τους αγαπημένους του στις γιορτές. Αυτό το απόγευμα κοινοποιήσαμε μια επιστολή προς τους επενδυτές εξηγώντας γιατί κάναμε εκ νέου υπολογισμό του οικονομικού μας οδηγού για το τελευταίο τρίμηνο. Θέλω να την διαβάσετε αυτή την επιστολή. Όπως θα αντιληφθείτε διαβάζοντας την έχουμε μια μείωση στα κέρδη του πρώτου οικονομικού τρίμηνου από τις πωλήσεις των iPhone κυρίως στην Κίνα. Αν και είμαστε απογοητευμένοι που πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας και στους στόχους που θέσαμε πάρα αυτά το τρίμηνο αυτό σημείωσε κέρδη ρεκόρ στις κατηγορίες των υπηρεσιών μας, αυτής των wearables και αυτής των Mac.

    Τα κέρδη από το iPad αυξήθηκαν επίσης σε διψήφιο αριθμό και σε ετήσια συγκριτική βάση ενώ παράλληλα οι ενεργοποιήσεις νέων iPhones σε Αμερική και Καναδά την περίοδο των εορτών σημείωσαν νέο ρεκόρ.

    Αναμένουμε ρεκόρ κερδών σε σημαντικές αγορές όπως αυτές της Αμερικής, Καναδά και Μεξικού καθώς και στις Δυτικές Ευρωπαικες χώρες μέσα σε αυτές η Ιταλία και η Γερμανία. Όλα αυτά δείχνουν και είναι αποτέλεσμα της πίστης των καταναλωτών μας στην εταιρεία καθώς και αναγνώρισης της δουλειάς που κάνετε.

    Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι για τις καινοτομίες που δίνουμε στους καταναλωτές μας με τα iPhone XR, iPhone XS, και iPhone XS Max. Αυτά και χωρίς καμία αμφιβολία είναι τα καλύτερα iPhones που έχουμε παρουσιάσει ποτέ. Δεν καταφέραμε να έχουμε ρεκόρ πωλήσεων σε αυτό το πρώτο οικονομικό τρίμηνο εξαιτίας μιας σειράς παραγόντων. Κάποιοι έχουν να κάνουν με την μακροοικονομία, και κάποιοι είναι αποκλειστικά δική μας καθώς όμως και της βιομηχανίας των smartphones στην ολότητα της.

    Εξωτερικοί παράγοντας μπορεί να μας πιέζουν λίγο αλλά δεν θα τους χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Ούτε όμως θα καθίσουμε να περιμένουμε μέχρι αυτές οι συνθήκες να αλλάξουν. Αυτή την στιγμή έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε και να ενεργήσουμε, να εστιάσουμε στις δυνάμεις μας και στην αποστολή της Apple που δεν είναι άλλη από την παρουσίαση των καλύτερων προϊόντων στην γη για τους καταναλωτές μας προσφέροντας τους μοναδικές υπηρεσίες. Έχουμε εργαστεί στην Apple βλέποντας σε βάθος χρόνου και αυτές τις τωρινές στιγμές που πιέσεις θα βγούμε ακόμη πιο δυνατοί.”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles