14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Διαβάστε τα πρώτα reviews για τα iPhone 6S/6S Plus

     

    Screen-Shot-2015-09-09-at-20.38.42-940x462

    Το εμπάργκο για τα πρώτα reviews του iPhone 6S αφαιρέθηκε σήμερα το πρωί και έτσι ως είθισται πολλά μέσα πληροφόρησης έσπευσαν να δημοσιεύσουν τα πρώτα reviews.

    Να τονίσουμε πως η Apple σε κάθε event της επιλέγει μια σειρά δημοσιογράφων για τους δώσει τις νέες συσκευές της και οι οποίοι έχουν περίπου δύο εβδομάδες χρήσης με αυτές πριν εκφράσουν μια πλήρη και ολοκληρωμένη άποψη.

    Συμπερασματικά; Το iPhone 6S είναι ένα τέρας επιδόσεων με μια φανταστική κάμερα. Όπως θα διαβάσετε και παρακάτω δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που στάθηκαν στο 3D Touch και τόνισαν το πόσο καλό είναι.

    3D Touch

    The Verge’s Nilay Patel:

    “Όταν πιέζεις την οθόνη, αυτόματα καταλαβαίνεις πως ανάλογα με την πίεση που ασκείς μπορείς να έχεις διαφορετικά αποτελέσματα χάρη στην Taptic engine της συσκευής και τον μηχανισμό δόνησης. Η Apple δεν λέει πόσα επίπεδα πίεσης υπάρχουν αλλά είναι αρκετά ώστε να αισθανθείς την διεπαφή να αντιδρά σε πραγματικό χρόνο με την αφή”

    The Loop’s Jim Dalrymple:

    “Το 3D Touch είναι ένα από τα πιο λειτουργικά χαρακτηριστικά που έχω δει από την Apple εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν είναι μόνο ότι είναι προς εντυπωσιασμό αλλά πραγματικά μου γλιτώνει χρόνο. Είναι ένας νέος τρόπος πλοήγησης στο iPhone, γρήγορος, εύκολος και πολύ αποτελεσματικός”

    Tech Crunch’s Matthew Panzarino:

    “Το 3D Touch μπορεί επιφανειακά να μοιάζει ως ένα ωραίο τρικ αλλά είναι το πρώτο βήμα προς το μέλλον που οι ψηφιακές μας συσκευές θα μπορούν να παραμετροποιηθούν στον φυσικό κόσμο με τα δάχτυλα μας”

    The Wall Street Journal’s Joanna Stern:

    “Αρχικά έπρεπε να υπενθυμίζω στον εαυτό μου για την ύπαρξη του 3D Touch αλλά μετά από δύο εβδομάδες χρήσης έχει γίνει πλέον βασικός μυς στην μνήμη μου για το iPhone. Στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πιέζω λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο για να δω μια προεπισκόπηση και κατόπιν κάνω swipe αριστερά για να το διαγράψω. Μου αρέσει απίστευτα πως πιέζοντας πλέον ένα link μπορείς να έχεις μια μικρή προεπισκόπηση από το site χωρίς όμως να εγκαταλείπεις την εφαρμογή στην οποία είσαι. Η υποστήριξη της τεχνολογίας αυτής από εφαρμογές τρίτων θα την κάνει ακόμη πιο χρηστική”

    Live Photos

    The Verge’s Nilay Patel:

    “Και οι δύο κάμερες μπορούν να κάνουν λήψη των Live Photos, είναι ευχάριστες και μπορούν να περάσουν και ως λίγο gimmicky. Η Nokia και η HTC είχαν κυκλοφορήσει παρόμοιες ιδέες αλλά η υλοποίηση της Apple είναι μακράν ότι καλύτερο έχουμε δει”

    The Loop’s Jim Dalrymple:

    “Μπορεί κάποιος να απενεργοποιήσει τις Live Photos αν θέλει. Έχοντας όμως χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής αυτό το χαρακτηριστικό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος να θελήσει να κάνει κάτι τέτοιο”

    Tech Crunch’s Matthew Panzarino:

    “Θα μπορούσαν να γράψω πάρα πολλά για τις Live Photos μιας και τις βρίσκω πολύ πολύ ισχυρές αλλά πιστεύω πως η καλύτερες χρήσεις τους ακόμη δεν έχουν ανακαλυφτεί. Έχω κάνει μια σειρά από κάποιες πανέμορφες λήψεις και θα τις αφήσω ενεργοποιημένες στην συσκευή μου”

    The Wall Street Journal’s Joanna Stern:

    “Το καλύτερο νέο χαρακτηριστικό στο 6S είναι οι Live Photos. Κατά την λήψη μιας φωτογραφίας γίνεται λήψη και μερικής ζωντανής εικόνας. Είναι φανταστικές στην απαθανάτιση αστείων στιγμών ειδικά αν έχετε ζώα η μικρά παιδιά στο σπίτι. Σαν χαρακτηριστικό αν και προσθέτει βάρος στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής δεν πρόκειται να το απενεργοποιήσω”

    Camera

    The Verge’s Nilay Patel:

    “Ας είμαστε ρεαλιστές για μια στιγμή. Η εμπρόσθια κάμερα με την αναβάθμιση από τα 1.2 MP στα 5 ΜP είναι το μεγαλύτερο νέο. Οι selfies και τα βίντεο chats είναι μέρος της σύγχρονης επικοινωνίας και η Apple για πάρα πολύ καιρό είχε μείνει πίσω σε αυτό το κομμάτι. H βελτίωση στην ποιότητα από το iPhone 6 στο 6S όταν χρησιμοποιεί κάποιος την εμπρόσθια κάμερα είναι τεράστια.”

    The Loop’s Jim Dalrymple:

    “Ένα από τα πράγματα που παρατήρησα κατά την χρήση των iPhone 6S και iPhone 6S Plus είναι πως μπορώ να κάνω πολύ καλύτερες λήψεις φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Πάντα έβρισκα πως η κάμερα του iPhone είχε θέμα σε αυτές τις συνθήκες αλλά η νέα κάμερα πλέον είναι κατά πολύ καλύτερη.”

    Tech Crunch’s Matthew Panzarino:

    “Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τις διαφορές στην ποιότητα της κάμερας μεταξύ του iPhone 6 Plus και του iPhone 6S Plus. Είναι πολύ σημαντικές και κάποιος τις παρατηρεί άμεσα.”

    The Wall Street Journal’s Joanna Stern:

    “Η νέα 12 MP κάμερα του iPhone 6S κάνει λήψη φωτογραφιών με καλύτερη ανάλυση και ένταση και κατά γενική ομολογία είναι 1 MB μεγαλύτερες σε μέγεθος.”

    Battery Life

    The Verge’s Nilay Patel:

    “Κάθε νέο iPhone έχει μια πολύ καλή αυτονομία τους πρώτους μήνες η οποία όμως μετά αρχίζει σιγά σιγά να πέφτει οπότε μην ενθουσιαστείτε υπέρμετρα και γρήγορα. H εντύπωση μου είναι πως το iPhone 6S δεν θα προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία από ότι ο προκάτοχος της. Η Apple και φέτος παραμένει συντηρητική σε αυτόν τον τομέα.”

    Tech Crunch’s Matthew Panzarino:

    “Ο μόνος λόγος για να σταθεί κάποιος στην αυτονομία είναι πως η μπαταρία είναι ελαφρώς μικρότερη στο iPhone 6S. Αυτό όμως που παρατήρησα είναι πως οι αποδόσεις της είναι ακριβώς οι ίδιες με το iPhone 6 στην πραγματικότητα”

    The Wall Street Journal’s Joanna Stern:

    “Το 4.7 ιντσών 6S θα σας δώσει αυτονομία μιας μέρας αλλά όχι κάτι περισσότερο. Επίσης η μπαταρία φαίνεται να εξαντλείτο περισσότερο κατά την χρήση από ότι με το iPhone 6 ειδικά όταν χρησιμοποιούσα για ώρα τα νέα χαρακτηριστικά όπως οι Live Photos. Το 5.5 ιντσών 6S Plus είχε μεγαλύτερη αυτονομία και είναι η καλύτερη επιλογή αν είστε ένας απαιτητικός χρήστης.”

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles