14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Δημοσίευμα επιβεβαιώνει τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus ονόματα

    Screen Shot 2016-08-07 at 03.21.32

    Ένα νέο δημοσίευμα από το πάντα αξιόπιστο Ιαπωνικό blog Mac Otakara βάζει σήμερα τέλος στις φήμες ενός  iPhone 7 Pro μιας και αναφέρει πως η Apple θα παραμείνει και φέτος σε δύο μοντέλα με τις ονομασίες iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

    To δημοσίευμα βασίζεται σε αξιόπιστες πηγές που είχαν και κατά το παρελθόν δώσει ακριβείς πληροφορίες για τις ονομασίες των iPhone 5C αλλά και iPhone SE.

     

    Στο ίδιο δημοσίευμα διαβάζουμε ότι τα νέα αυτά iPhones θα έχουν ένα ψηφιακό Home Button με ενσωματωμένη την τεχνολογία Force Touch της Apple.

    To Nikkei είχε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα του ότι οι μηχανικοί της Apple είχαν σχεδιάσει ένα τρίτο Pro μοντέλο για φέτος που θα ήταν και αυτό που θα είχε το σύστημα διπλών φακών στο πίσω μέρος. Η Apple όμως φέρετε να αποφάσισε να εγκαταλείψει αυτό το σχέδιο και έτσι το σύστημα φακών αυτών μεταφέρθηκε στο iPhone 7 Plus το οποίο μάλλον θα έρθει και με 3 GB RAM.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles