20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Δεν θα πρέπει να περιμένουμε ένα νέο Apple TV φέτος

    Apple-TV-mockup-Curved.de-000

    Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουμε την Apple να λανσάρει φέτος ένα νέο και ανανεωμένο τόσο σχεδιαστικά όσο και θέμα λογισμικού Apple TV. Δυστυχώς τα σημάδια που έχουμε μέχρι σήμερα δείχνουν πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει στους επόμενους μήνες.

    Για αρχή δεν έχουμε κάποια διαρροή ούτε σε θέμα hardware αλλά ούτε και σε software που θα ενισχύει μια τέτοια περίπτωση.

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε πρόσφατα και η πρώην ρεπόρτερ της Wall Street Journal Jessica Lessin μιας και σύμφωνα με πηγές της έμαθε πως ο Tim Cook και η παρέα του δεν σχεδιάζουν κάποια αναβάθμιση για το Apple TV μέσα στο 2014.

    Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

    “Οι μηχανικοί της Apple που δουλεύουν σε διάφορα χαρακτηριστικά της συσκευής αναφέρουν πως δεν θα πρέπει να περιμένουμε ένα λανσάρισμα ενός νέου Apple TV φέτος. Δουλεύουν βέβαια πυρετωδώς για να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό του χρόνου”

    Το θέμα διάδοσης του περιεχομένου και η διαχείριση του παραμένουν ακόμη τα μεγάλα αγκάθια για τα πλάνα της Apple για οποιαδήποτε υλοποίηση του Apple TV αυτή την στιγμή με τα στούντιο να μην μοιράζονται την μεγάλη εικόνας της Apple για τον χώρο ακόμη και να δηλώνουν πως η εταιρεία του Cupertino προσπαθεί να “δαγκώσει” περισσότερα από όσα μπορεί να μασήσει αυτή την στιγμή.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles