17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Δείτε το νέο trailer της ταινίας Αvengers: Endgame [Video]

    Η Μarvel κυκλοφόρησε σήμερα ένα νέο trailer για την πολυαναμενόμενη και επερχόμενη ταινία Avengers: Endgame. Πρόκειται για την τελευταία ταινία της σειράς που φέρνει μαζί σε μια ομάδα τους πιο γνωστούς σούπερ ήρωες της.

    Mετά την επίθεση του Thanos στη Γη και του αποδεκατισμού του μισού πληθυσμού της, οι εναπομείναντες Εκδικητές προσπαθούν να ανασυνταχτούν με ότι δυνάμεις τους έχουν απομείνει και να οργανώσουν μια τελευταία αντεπίθεσή.

    Η προηγούμενη ταινία «Αvengers: Infinity War» είχε σημειώσει ρεκόρ εισπράξεων μιας και αυτές ξεπέρασαν τα $630 εκατομμύρια μόλις το πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας.

    Και ναι η Captain Marvel, κάνει και αυτή την εμφάνιση της στο τέλος του trailer αυτού που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles