17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Δείτε τους στίχους των αγαπημένων σας τραγουδιών με το LyricsForMusic

    Apple-Music-Lyrics-App-576x1024

     

    Μπορεί η νέα υπηρεσία της Apple, Apple Music να είναι φοβερή αλλά με τόση μουσική που περιμένει να την ανακαλύψετε θα υπάρξουν σίγουρα πολλές φορές που θα θέλατε να ξέρετε τους στίχους από το τραγούδι που ακούτε. Την λύση αυτή προσφέρει από σήμερα ένα νέο jailbreak tweak που λέγεται LyricsForMusic.

    To εν λόγω tweak σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στους στίχους των τραγουδιών με μια απλή κίνηση. Και δεν δουλεύει μόνο για όσα τραγούδια έχετε αποθηκεύσει τοπικά στην συσκευή σας αλλά και για όλα τα τραγούδια (πάνω από 30 εκατομμύρια) που κάνετε stream κατευθείαν από το Apple Music.

    Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατευθείαν μετά την εγκατάστασή του από το BigBoss repo που θα βρείτε στο Cydia. Στην ουσία δεν έχετε κάποιες ρυθμίσεις να κάνετε. Για να το χρησιμοποιήσετε απλά ξεκινήστε να ακούτε ένα τραγούδι. Μόλις αρχίσει να παίζει, μπείτε στο Now Playing mode και πατήστε πάνω στην εικονογράφηση του άλμπουμ και μέσα σ’ένα δευτερόλεπτο οι στίχοι θα εμφανιστούν.

    Ένα μικρό bug που έχει η εφαρμογή έχει να κάνει με την εμφάνιση των στίχων του προηγούμενου τραγουδιού. Αυτό συμβαίνει αν αφήσετε το Apple Music να προχωρήσει στο επόμενο τραγούδι αυτόματα χωρίς να κάνετε skip. Θεωρώ ότι σε άμεση μελλοντική αναβάθμιση της εφαρμογής θα λυθεί και αυτό το προβληματάκι και πιστεύω ότι έχοντας ένα τόσο ισχυρό εργαλείο πλήρως ενσωματωμένο στο Apple Music είναι σπουδαίο.

    Το καλύτερο απ’ όλα : είναι δωρεάν, γι’αυτό όσοι έχετε κάνει jailbreak (κι εδώ να θυμίσω ότι τέτοια απλά αλλά συνάμα πολύ χρηστικά tweaks είναι ο λόγος που κι εγώ κάνω jailbreak) δώστε του μια δοκιμή.

     

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles