19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Δείτε τι δήλωσε ο Tim Cook στην τηλεόραση για την συνεργασία της Apple με την China Mobile

    Screen Shot 2014-01-15 at 4.57.28 PM

    Σε μια σπάνια κίνηση του ο CEO της Apple Tim Cook έδωσε συνέντευξη για την νέα συνεργασία της Apple με το μεγαλύτερο πάροχο παγκοσμίως την China Mobile.

    Δίπλα του είχε τον πρόεδρο της China Mobile Xi Guohua και αποκάλυψαν στο CNBC πως ο εν λόγω πάροχος είχε ήδη 1.2 εκατομμύρια προ παραγγελίες για το iPhone 5S και iPhone 5C μέχρι τις 13 Ιανουαρίου και λίγο πριν την επίσημη διάθεση τους αυτή την Παρασκευή. Αυτό μεταφράζεται σε 60.000 iPhones την ημέρα αν ξεκινήσουμε από τις 25 Δεκεμβρίου.

    Φυσικά ο Tim Cook δεν έκρυβε την χαρά του και δήλωσε πως η συνεργασία θα έχει μεγάλο βάθος χρόνου και πως αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους σταθμούς της ιστορία της Apple στον χώρο των συνεργασιών με παρόχους.

    It’s a huge announcement. We’re incredibly impressed with them, we have deep respect for them. We see this as bringing the world’s best smartphone to the very largest and now the fastest network in China.

    Η China Mobile έχει περισσότερους από  760 εκατομμύρια πελάτες. Αυτή την Παρασκευή έχει φροντίσει να έχει διαθέσιμα iPhone σε κάτι περισσότερο από 3000 νέες τοποθεσίες που προϊόντα της Apple και δη iPhone δεν ήταν προσβάσιμα.

    Οι τιμές διάθεσης για το 16GB iPhone 5s θα είναι $874, με το 64GB να φτάνει στα $1,139. Το 16GB iPhone 5c θα έχει $743.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles