19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Δείτε την λειτουργία του iOS in the Car

    in-the-car-2

    Πριν λίγο καιρό είχαν διαρρεύσει μια σειρά από screenshots που έδειχναν σε λειτουργία την νέα υπηρεσία της Apple iOS in the Car. Με την εν λόγω υπηρεσία η Apple θέλει να φέρει το δημοφιλέστερο λογισμικού του κόσμου μέσα στο αυτοκίνητο. Μια ιδέα που η εταιρεία έχει αφιερώσει μεγάλο από το δυναμικό της για να την υλοποιήσει και να δημιουργήσει μια διεπαφή του λογισμικού στις οθόνες των αυτοκινήτων.

    Ο developer Steven Troughton-Smith είχε πρώτος αποκαλύψει εικόνες από την λειτουργία της υπηρεσίας αυτής και σήμερα μας παρουσιάζει και ένα βίντεο για αυτό τον σκοπό που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Φυσικά δεν είναι εγκατεστημένη σε ένα αυτοκίνητο αλλά ο develοper κατάφερε να το τρέξει από έναν iOS Simulator.

    Από αυτά που μπορούμε να δούμε είναι πως το iOS  in the Car υποστηρίζει πολλαπλές αναλύσεις οθονών έτσι ώστε να είναι συμβατό με όλες τις οθόνες που βρίσκονται στο σαλόνι του οδηγού ενός αυτοκινήτου.

    Ο developer στο βίντεο του τονίζει τα παρακάτω χαρακτηριστικά της υπηρεσίας ως έχει αυτή την στιγμή:

    • Supports Multiple Resolutions
    • Supports touchscreens (presumably single-touch?), hardware buttons, wheels and touchpads
    • Does not support multitasking – car display will always show same current on-screen app as iPhone (which can be locked/asleep)
    • Whitelisted to specific Apple apps – no public API for developers [yet?]
    • Has no keyboard UI – voice recognition as input
    • UI clearly subject to change

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles