23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Δείτε την ενσωμάτωση του CarPlay στο νέο μοντέλο της Ferrari που εν μέρη απογοήτευσε!

    Ferrari California - Foto Brochure ufficiale

    Ακολουθώντας τα βίντεο της Volvo και της Mercedes-Benz σχετικά με την ενσωμάτωση της νέας υπηρεσίας της Apple CarPlay η Ferrari μας παρουσίασε και αυτή το νέο της μοντέλο με ενσωματωμένη την εν λόγω υπηρεσία στο Motor Show της Γενεύης.

    Σε αντίθεση με τις άλλες δύο εταιρείες η Ferrari είχε και την βοήθεια του VP του iPhone και iOS Product Marketing, Greg Joswiak, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας.

    Δυστυχώς η ενσωμάτωση δεν είναι η καλύτερη δυνατή, ειδικά σε σύγκριση με τις άλλες δύο εταιρείες – λίγο ειρωνικό αν σκεφτούμε ότι μιλάμε για μια Ferrari. Ο λόγος είναι πως η Ferrari FF έχει στο σαλόνι της μια resistive οθόνη (έλεος δηλαδή) με αποτέλεσμα οι χρήστες να χρειάζεται να ασκούν πίεση πάνω της ώστε το CarPlay να αντιληφθεί τι ενέργεια θέλουν να κάνουν.

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η Ferrari.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles