19.9 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Δείτε πως θα μοιάζει ένα Apple iPad Pro 13 Concept με OS X

    Στιγμιότυπο 2014-02-16, 1.45.31 μ.μ.

    Οι φήμες θέλουν εδώ και καιρό την Apple να ετοιμάζει ή για να ακριβολογούμε να πειραματίζεται με ένα μεγαλύτερο iPad. Οι ίντσες αυτού αναμένεται να είναι οι 13 ενώ οι κατηγορία χρηστών του θα είναι οι επαγγελματίες αλλά και οι εκπαιδευτικοί.

    Η γνωστή για τα concept επερχόμενων Αpple συσκευών, SET Solution, μας παρουσιάζει στο παρακάτω βίντεο πως θα μοιάζει ένα τέτοιο iPad με επιπλέον χαρακτηριστικό πως αντί για το iOS θα τρέχει το λογισμικό των Mac, OS X.

    Αν και ένα τέτοιο προϊόν δεν το περιμένουμε μέσα στο 2014 είναι κάτι που πολλοί πιστεύουν πως η Apple θα λανσάρει στο άμεσο μέλλον. Φυσικά με βάσει τα σημερινά δεδομένα το γεγονός να τρέχει OS X φαντάζει απίθανο αλλά κανείς δεν ξέρει τι μας επιφυλάσσει η Apple για το μέλλον.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles