14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Δείτε πως θα μοιάζει ένα κυκλικό iWatch

    165385

    Η Apple μας έχει δείξει σχεδόν όλα τα σημάδια για το επερχόμενο iWatch της, που θα αποτελέσει την εισαγωγή της εταιρείας στην καινούργια και πολλά υποσχόμενη κατηγορία με την ονομασία wearables.

    Φημολογείται πως θα τρέχει μια συγκεκριμένη έκδοση του iOS 8, θα έχει μια πληθώρα αισθητήρων ενώ η Apple κάνει πραγματικά σαφάρι αυτούς τους μήνες για να φέρει στην ομάδα της μια σειρά ειδικών υγειάς και καλής σωματική κατάστασης. Μάλιστα πρόσφατα διέρρευσε και η νέα εφαρμογή Healthbook που θα αποτελέσει μάλλον την σημαία αυτής της πρώτης προσπάθειας.

    165388

    Ο Mark Bell της Belm Designs μας παρουσιάζει την δική του εκδοχή που διαφοροποιείται σχεδιασμού αισθητά από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα. Δείτε το παρακάτω:

    165394

    165408

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles