16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Δείτε ένα καταπληκτικό iOS 8 Concept που ενώνει το Multitasking με το Control Center

    controlcenteriOS8

    Το Control Center είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του iOS 7, που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο και όχι άδικα μιας και για πολύ καιρό περιμέναμε την Apple να παρουσιάσει μια τέτοια λειτουργία. Αν και το swipe up είναι άκρως χρηστικό δεν υπάρχει μεγάλη ευελιξία σε θέματα Multitasking ( o συγκεκριμένος όρος πονάει την Apple).

    Bill Labus δημιούργησε ένα πανέμορφο iOS 8 concept που ενοποιεί το multitasking με το control center επιτρέποντας στον χρήστη να κάνει μια απίστευτη γρήγορη πλοήγηση στις ρυθμίσεις της συσκευής του.

    “Flicking up from the bottom of the edge allows the multitasking app views to be tied directly to the gesture, which allows for direct manipulation and avoids having to wait for a passive animation to complete before interacting with them.”

    Δείτε το βίντεο της παρουσίασης του παρακάτω:

    Αν είστε μάλιστα προγραμματιστής μπορείτε να κατεβάσετε το εν λόγω concept στο Xcode εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles