21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Βοηθήστε τον Keanu Reeves στο Infinity Blade III

    Screen Shot 2013-12-11 at 2.14.06 PM

    O Keanu Reeves έρχεται στο Infinity Blade III. Τι δουλειά έχει θα μου πείτε; Η είσοδος του γνωστού ηθοποιού στον δημοφιλή τίτλο για το iOS είναι μέρος μιας νέας διαφήμισης για νέα ταινία του με τίτλο 47 Ronin.

    Στο Infinity Blade III, υπάρχουν ειδικά events που ονομάζονται ClashMobs και στα οποία οι παίχτες έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν έξτρα αντικείμενα με την συμμετοχή τους σε αυτά. Στο τελευταίο λοιπόν που θα ανέβει Clash Mob οι παίχτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα νέο εχθρό με το όνομα the Samurai Brute, ο κύριος κακός της ταινίας, με σκοπό να κερδίσουν το σπαθί του.

    “Αρχής γενομένης αυτής της Παρασκευής 13 του μηνός και μέχρι την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου το Ronin ClashMob προσκαλεί του παίχτες να έρθουν αντιμέτωποι με τον Samurai Brute πριν την εμφάνιση του στην μεγάλη οθόνη στις 25 Δεκεμβρίου στην ταινία 47 Ronin. Αν τα καταφέρουν το σπαθί του Brute θα γίνει δικό τους και θα μπορούν να το χρησιμοποιούν στην βασική εξέλιξη του παιχνιδιού.”

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles