16 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Βίντεο συγκρίνει το Touch ID με την νέο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων του S5

    Screen Shot 2014-04-04 at 3.21.19 AM

    Η Samsung επισήμως δεν έχει ρίξει στην αγορά ακόμη την νέα της ναυαρχίδα το Galaxy S5 αλλά ήδη τα πρώτα συγκριτικά τεστ έχουν ξεκινήσει να εμφανίζονται στο διαδίκτυο.

    Το iCrackUriDevice μας παρουσιάζει σήμερα ένα πολύ καλό βίντεο στο οποίο οι τεχνολογίες των αισθητήρων δαχτυλικών αποτυπωμάτων των δύο smartphones συγκρίνονται.

    Και οι δύο συσκευές εμφανίζουν υπέρ και κατά. To iPhone 5S έχει την δυνατότητα να σκανάρει το δάχτυλο σας από οποιαδήποτε γωνία ενώ το Galaxy μόνο αν το έχετε προς μια συγκεκριμένη θέση και κατεύθυνση. Στα θετικά του Galaxy είναι πως μπορείτε να επικυρώνετε αγορές μέσω PayPal ενώ το Touch ID της Apple μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο App Store.

    Και οι δύο αισθητήρες είναι πολύ γρήγοροι αλλά η περιέργεια γωνία που χρειάζεται το Galaxy το κάνει πρακτικά αδύνατο να το χρησιμοποιήσετε με μόνο ένα χέρι. Συνολικά λοιπόν το iPhone έχει τα πλεονεκτήματα αλλά από την άλλη το Galaxy είναι λίγο πιο χρηστικό στις υπηρεσίες του.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles