14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Αυτή είναι η $17 εκατομμύριων έπαυλη του Jonathan Ive

    on-the-top-level-deck-theres-a-spa-640x480

    Το Business Insider μας παρουσιάζει το σπίτι στο San Francisco του σχεδιαστικού μυαλού της Apple Jonathan Ive. To εντυπωσιακό οίκημα βρίσκεται στην επονομαζόμενη “χρυσή ακτή” σε έναν δρόμο που έχει χαρακτηριστεί ως η “γραμμή των δισεκατομμυριούχων”

    Η κατοχή του σπιτιού πέρασε στον Ive το 2012 και ήταν μια καλή προσφορά μιας και στοίχισε $17 εκατομμύρια ενώ η αρχική του τιμή ήταν πάνω από τα $25 εκατομμύρια – Όχι ότι ο Ive θα είχε ιδιαίτερο θέμα  να πληρώσει το αρχικό ποσό αλλά τελικά του έγινε και έκπτωση.

    Το οίκημα έχει 5 ορόφους και χτίστηκε το 1927 έχοντας 4 υπνοδωμάτιο και 7.5 τουαλέτες – αναρωτιόμαστε αν η μισή τουαλέτα είναι σε σχήμα S και είναι διαθέσιμη μόνο με μικρές αναβαθμίσεις στον λειτουργικό της τομέα.

    the-house-has-a-signature-slate-roof-and-deep-portico-entry

    Σχεδιαστής του σπιτιού ήταν ένας διάσημος αρχιτέκτονας της περιοχής με το όνομα Willis Polk.

    we-love-the-cherry-cabinets-in-the-kitchen-640x480

    Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι αλλαγές έκανε ο Ive στο εσωτερικό του σπιτιού από την στιγμή που εγκαταστάθηκε σε αυτό – μπορεί να του έχει δώσει μια πιο επίπεδη μορφή και να αντικατέστησε το ξύλο με αλουμίνιο και γυαλί από ζαφείρι.

    the-dining-room-provides-a-great-view-of-the-water-640x480

    cozy-up-in-the-library-640x480

    the-formal-sitting-room-has-a-lovely-pattern-on-the-ceiling-640x480

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles