24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Αυτές είναι οι τηλεοπτικές σειρές και περιεχόμενο που πιθανόν να μας ανακοινώσει η Apple στις 25 Μαρτίου στο event της

    H Apple όπως σας έχουμε αναφέρει έχει ένα νέο event στις 25 Μαρτίου και ο τίτλος των προσκλήσεων για αυτό, “Its Show Time” σίγουρα μας δείχνει πως θα έχουμε παρουσίαση για πρώτη φορά της επερχόμενης βίντεο streaming υπηρεσία της εταιρείας.

    Λίγο πριν λοιπόν το event η Apple έκανε preview κάποιο από το περιεχόμενο της σε συγκεκριμένη μερίδα του τύπου.

    Από την αναφορά λοιπόν του The New York Times:

    “Στις 25 Μαρτίου, μια σειρά από σκηνοθέτες, υψηλόβαθμα στελέχη στούντιο και μεγάλα ονόματα ηθοποιών θα παρουσιαστούν στο Steve Jobs Theater στο Cupertino μαζί φυσικά με τον Tim Cook και τα άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Apple που θα προβούν σε σημαντικές ανακοινώσεις.

    Αυτή την φορά η εστίαση δεν θα είναι σε μια συσκευή αλλά στο μεγάλο στοίχημα της Apple στην ψυχαγωγία. Μια κίνηση που θα θέσει την Apple απέναντι σε εταιρείες όπως η Netflix, Amazon και HBO.” 

    Πριν δύο χρόνο η Apple δεν έχει κάποιο δικό της περιεχόμενο. Πλέον έχει ολοκληρώσει ή είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μια σειρά από τηλεοπτικές σειρές σύμφωνα με την εφημερίδα με περισσότερες να έρχονται στο άμεσο μέλλον.

    Οι τηλεοπτικές σειρές που έχουν ολοκληρωθεί συμπεριλαμβάνουν τα  “Are You Sleeping,” “Dickinson,” “For All Mankind” από τον sci-fi συγγραφέα Ronald D. Moore, ένα νέο θρίλερ από τον M. Night Shyamalan που δεν έχει αποκαλυφτεί το όνομα του ακόμη και μια νέα κωμωδία των Charlie Day και Rob McElhenney.

    Οι σειρές και το περιεχόμενο που είτε έχουν ολοκληρωθεί είτε είναι κοντά στο να ολοκληρωθούν σύμφωνα με την αναφορά είναι:

    • Μια σειρά με πρωταγωνίστριες τις Reese Witherspoon και Jennifer Aniston
    • “Amazing Stories,” του Steven Spielberg
    • “Are You Sleeping?” μια σειρά μυστηρίου που ξεκινάει η Octavia Spencer
    • “For All Mankind,” μια σειρά επιστημονικής φαντασίας του Ronald D. Moore
    • “See,” με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa
    • Ένα νέο θρίλερ του M. Night Shyamalan
    • “Little America,” από τους συγγραφείς του “The Big Sick”
    • Μια κωμωδία από το δίδυμο του “It’s Always Sunny in Philadelphia”
    • “Central Park,” ένα cartoon μιούζικαλ
    • “Home,” από τον filmmaker Matt Tyrnauer
    • “Dickinson,” μια κωμωδία της Emily Dickinson

    Το σίγουρο είναι πως η Apple θα έχει μια πολύ δύσκολη μάχη στον χώρο αυτό ειδικά απέναντι στην Netflix και επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως 2μιση εβδομάδες μετά αναμένουμε και την Disney να παρουσιάσει την δική της συνδρομητική πλατφόρμα Disney+ όπου εκεί θα έχουμε πανίσχυρα franchises όπως αυτά των Marvel και Star Wars.

     

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles