19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Αυτές είναι οι πιο περίεργες θήκες για iPhone

    Weird-iPhone-cases-main

    Για τους περισσότερους από εμάς το να διαλέξουμε μια θήκη για το iPhone είναι μια σοβαρή υπόθεση. Αυτό το ξέρουν σχεδόν όλες οι εταιρείες που κατασκευάζουν θήκες ανά τον κόσμο και έτσι θα βρείτε σχεδόν μια για όλα τα γούστα. Ναι σίγουρα ο τομέας της ασφάλειας και της εργονομίας είναι κάτι που θα κάνουν μια θήκη να ξεχωρίσει αλλά υπάρχουν πολλοί που μπορεί να θέλουν να θυσιάσουν αυτά τα χαρακτηριστικά για να ξεχωρίσουν.

    Παρακάτω σας έχουμε τις πιο περίεργες θήκες που θα βρείτε για το αγαπημένο σας iPhone.

    H θήκη Όπλο  

    420

    Αν μη τι άλλο μια θήκη που πέρα από το ότι είναι περίεργη μπορεί να σας βάλει ακόμη και σε μπελάδες. Τα smartphones όπως γνωρίζουμε μπαίνουνε σε τσέπες όποτε απλά φανταστείτε τι εντύπωση θα δημιουργήσετε αν ξεκινήσετε να κυκλοφορείτε με αυτή την θήκη.

    Το κόστος της είναι $50 και έρχεται στους χρωματισμούς του ροζ, άσπρου και φυσικά μαύρου.

    thumbsUP! θήκη 

    351

    Σχεδόν όλες οι ταινίες που κυκλοφορήσαν τα προηγούμενα χρόνια είχαν τον πρωταγωνιστή να χρησιμοποιεί ένα άσχημο κατά γενική ομολογία flippy κινητό. Για τους νοσταλγούς αυτής της εποχή η thumbsUP! έχει την λύση για εσάς με μια θήκη που θα μετατρέψει το αγαπημένο σας iPhone σε μια flippy συσκευή.

    Game of Thrones Θήκη 

    161

    Ακόμη και αν δεν είστε fan του Game of Thrones – της σειράς της HBO που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο – σίγουρα κάπου θα έχετε δει αυτή την θήκη που έγινε viral πίσω τον Αύγουστο. Οι πωλήσεις της ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο από την εταιρεία Etsy που την δημιούργησε και την έριξε στην αγορά.

    Σίγουρα είναι πολύ όμορφη αλλά είναι αρκετά αιχμηρή για να μπορεί άνετα να τοποθετηθεί στην τσέπη του παντελονιού σας.

    Η θήκη Μπανάνα 

    52

    Ακόμη μια θήκη για τους λάτρεις των προηγούμενων χρόνων και συγκεκριμένα της δεκαετίας του 90. Εμπνευσμένη από το banana τραγούδι θα σας μεταφέρει πίσω στον χρόνο με μόλις $6. Αν περιμένετε όμως κάποιος να σας πάρει σοβαρά με μια τέτοια θήκη για το iPhone σας ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

    Η θήκη Ανοιχτήρι 

    257

    Το να αγοράσετε μια θήκη για το iPhone σας επειδή μπορεί να ανοίγει μπουκάλια σίγουρα θα σας κάνει το λιγότερο περίεργους. Πάρα αυτά η εν λόγω θήκη έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στις πωλήσεις μιας και φαίνεται πολλοί είναι εκείνοι οι χρήστες του iPhone που αρέσκονται να χαλαρώνουν με μια μπίρα δίπλα τους και δεν θέλουν κάθε φορά να ψάχνουν για το ανοιχτήρι στην κουζίνα τους.

    Αυτές λοιπόν είναι οι πιο περίεργες θήκες για iPhone ή τουλάχιστον οι 5 πιο περίεργες.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles