19.1 C
Athens
Tuesday, April 16, 2024
More

    Αυτά μπορεί να είναι τα ονόματα των μελλοντικών OS X της Apple

    screen-shot-2014-04-24-at-12-53-46-pm

    Ακολουθώντας την παρουσίαση του OS X Mavericks η Apple πήρε την απόφαση να δίνει ονόματα πλέον στο λογισμικό της βασισμένα σε διάφορες περιοχές της California. Ήδη υπάρχουν πολλές εικασίες για την ονομασία του επερχόμενου OS X.

    Σήμερα το γαλλικό site Consomac ανακάλυψε trademark αιτήσεις για περιοχές της California που φαίνεται να έχουν σχέση με την Apple. Έτσι έχουμε τα ονόματα Yosemite, Redwood, Mammoth, California, Big Sur, και Pacific με τις αιτήσεις να τις έχουν κάνει οι Yosemite Research LLC και Coast Research LLC. Αν και αυτό από μόνο του δεν σημαίνει πως η Apple κρύβεται από πίσω πάρα αυτά το site κατάφερε και βρήκε λεπτομέρειες τον αιτήσεων που αναγράφουν πως τα ονόματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λογισμικά συστήματα καθώς και ονόματα δικηγόρων με τα οποία η Apple είναι συνδεδεμένη.

    Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως αυτά τα ονόματα πέρα από την ίδια την California έχουν εγγραφή για τον ίδιο σκοπό και για άλλες 30 χώρες παγκοσμίως.

    To τωρινό OS X Mavericks πήρε το όνομα του από μια γνωστή περιοχή για surfing της California και ήταν το πρώτο λογισμικό που εμφανίστηκε με ένα νέο πλάνο ονομάτων.

    Το επερχόμενο OS X 10.10 που αναμένεται να παρουσιαστεί τον Ιούνιο στο WWDC της Apple έχει μέχρι στιγμής την κωδική ονομασία Syrah.

    Σχολιασμός στο φόρουμ  

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles