13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Αυτά είναι τα προϊόντα στα οποία μάλλον δουλεύει η Apple

    apple_inc_steve_jobs_1280x800_53381

    Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να ξέρουν τι μας ετοιμάζει η Apple για το άμεσο μέλλον. Από την άλλη η Apple πάντα προσπαθεί να κρύψει κάτι τέτοιο όσο καλύτερα γίνεται.

    Αυτή την στιγμή γνωρίζουμε πως η εταιρεία ετοιμάζει μια παρουσίαση τον Μάρτιο όπου και θα παρουσιάσει κάποιες αναβαθμίσει στις γνωστές σειρές με τα προϊόντα της.

    Πέρα όμως από αυτό σίγουρα οι μηχανικοί της Apple στο Cupertino μας ετοιμάζουν αρκετά για το 2016. Παρακάτω σας έχουμε τα πιο πιθανά.

    4 ιντσών iPhone SE

    iphone-5se-pink-main

    Έχουμε ακούσει πολλές φόρε τον όρο “οικονομικό” iPhone αλλά ίσως φέτος να είναι η χρονία του. Είναι πλέον σχεδόν βέβαιο πως ένα νέο 4 ιντσών μοντέλο θα κάνει την εμφάνιση του αργότερα μέσα σε αυτό τον μήνα. Πιθανά σχέδια του έχουν διαρρεύσει στο Twitter εδώ και κάποιες εβδομάδες.

    Αρχικά όλοι πίστευαν πως θα ονομαζόταν “iPhone 5SE” αλλά σύμφωνα με άρθρο του 9το5Mac η Apple μάλλον απορρίπτει την αρίθμηση για αυτό το μοντέλο και έτσι η νέα ονομασία που κυριαρχεί είναι αυτή του iPhone SE.

    Η εν λόγω συσκευή μάλλον θα έχει μια 12 megapixel οπίσθια κάμερα και μπορεί να βγει στην αγορά μεταξύ $400 και $500. Η χωρητικότητα του θα είναι 16 GB και 64 GB ενώ μάλλον δεν θα υποστηρίζει την τεχνολογία 3D Touch της εταιρείας και αυτή θα παραμείνει αποκλειστικό χαρακτηριστικό των iPhone 6S και iPhone 6S Plus.

    iPad Air 3

    l5s85zi5vf1g9r8mu9ct

    Μαζί με το 4 ιντσών iPhone ένα ακόμη προϊόν αναμένεται στην παρουσίαση του Μαρτίου. Ένα ακόμη πιο λεπτό ελαφρύ iPad που θα έρθει να τονώσει την αγορά της εν λόγω σειράς της Apple που δέχεται έντονες πιέσεις και σημειώνει πτώσεις στις πωλήσεις από το 2013 και μετά.

    Πολλοί το περιγράφουν ως ένα μικρότερο iPad Pro μιας και θα δανειστεί πολλά από τα χαρακτηριστικά του μεγάλου iPad της εταιρείας όπως την ενσωμάτωση ενός Smart Connector αλλά και την συμβατότητα του με το Apple Pencil.

    Along with the four-inch iPhone, here’s another product we can expect to see revealed at the March event. The line of ultra-thin and light iPads has been struggling since it launched in 2013, so we expect to see a completely overhauled version of the new iPad Air.

    Στο εσωτερικό του θα έχουμε μεγαλύτερη RAM από τον προκάτοχο του iPad Air 2 καθώς και τον A9X επεξεργαστή της εταιρείας. Επίσης είναι πιθανό να επιτρέπει και λήψεις 4K.

    Apple Watch 2

    Apple-Watch-2-concept-by-Eric-Huismann-780x439

    Την χρονιά της κυκλοφορίας του το Apple Watch πούλησε περισσότερο από 4 εκατομμύρια συσκευές και έτσι αυτή την στιγμή έρχεται στην δεύτερη θέση των καλύτερων wearable συσκευών πίσω από τους fitness trackers της Fitbit.

    Πολλοί πιστεύουν πως η Apple θα παρουσιάσει το Apple Watch 2 στην παρουσίαση της αυτό το μήνα αλλά στην αντίπερα όχθη είναι αρκετοί και εκείνοι που θεωρούν πως η εταιρεία δεν θα μας δείξει ένα νέο μοντέλο ακόμη αλλά θα παρατείνει την παρουσίαση του τον Σεπτέμβριο.

    Η τιμή του θα ξεκινάει μάλλον στα $349 όπως και το τωρινό μοντέλο.

    Εσωτερικά περιμένουμε να δούμε ένα νέο chipset που θα επιτρέψει καλύτερη επικοινωνία με το iPhone καθώς και την ενσωμάτωση μιας κάμερας έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η Facetime κλήση.

    Ο σχεδιασμός του θα παραμείνει κατά πάσα πιθανότητα ο ίδιος αλλά η οθόνη του ίσως γίνει λίγο πιο λεπτή.

    iPhone 7

    iphone_7_render_mr

    To 4 ιντσών iPhone δεν θα είναι φυσικά η μόνη iPhone συσκευή που θα παρουσιάσει η Apple φέτος. Η 7 έκδοση του iPhone θα μας έρθει φέτος με νέες δυνατότητες καθώς και με μια νέα κάμερα. Μάλιστα στον τομέα της κάμερας ίσως δούμε ακόμη και ένα σύστημα διπλών φακών.

    Ο σχεδιασμός του θα αλλάξει επίσης και για ακόμη μια φορά μάλλον θα μιλάμε για το λεπτότερο iPhone που κυκλοφόρησε ποτέ η Apple. Επίσης για πρώτη φορά ίσως η εταιρεία παρουσιάσει μια iPhone συσκευή η οποία θα είναι ανθεκτική στην σκόνη και στο νερό.

    Ένας Α10 επεξεργαστής θα χτυπάει στην καρδία του ενώ υπάρχουν φήμες πως θα υπάρξει τουλάχιστον ένα μοντέλο με την ονομασία “iPhone ”

    Έτσι λοιπόν ίσως έχουμε ένα 4.7 ιντσών iPhone 7, ένα 5.5 ιντσών iPhone 7 Plus και ένα ακόμη μεγαλύτερο iPhone 7 Pro.

    H συσκευή επίσης ίσως αποχωριστεί την 3.5 mm θύρα ακουστικών και όλα πλέον να γίνονται από την lightning θύρα της συσκευής.

    Τέλος για πρώτη φορά ίσως η εταιρεία τοποθετήσει ασύρματα ακουστικά ως ένα από βασικά παρελκόμενα της συσκευασίας.

    Αpple TV 4

    Αν τελικά επαληθευτούν οι φήμες τότε ίσως έχουμε μια επίσημη παρουσίαση του το 2019 ή το 2020.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles