17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ανακαίνιση για Gmail με “Material Theme” για Android και iOS

    Η Google προχώρησε στην σχεδίαση ενός ανανεωμένου θέματος για το Gmail για κινητές συσκευές. Σε αυτή την έκδοση, που την ονομάζει “Material Theme” εκτός από αλλαγές στην εμφάνιση οι χρήστες θα δούνε και ορισμένα νέα χαρακτηριστικά.

    Αυτός ο επανασχεδιασμός αρχίζει να κυκλοφορεί επίσημα από σήμερα στις κινητές συσκευές και διαθέτει τα τελευταία στυλ σχεδιασμού της Google, καθώς και ένα σύνολο χαρακτηριστικών που αναμένεται να κάνουν την χρήση της εφαρμογής πιο πρακτική.

    Η νέα εμφάνιση της εφαρμογής είναι λευκή με την χαρακτηριστική κόκκινη γραμμή εφαρμογής να έχει αφαιρεθεί. Το επάνω μέρος αποτελεί πλέον ένα πεδίο αναζήτησης και διαθέτει ένα κουμπί με υπομενού στο αριστερό μέρος και εικονίδιο προφίλ στο δεξί. Αυτό το τελευταίο στοιχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών.

    Ένα πλεονέκτημα από το φωτεινό αυτό σχέδιο είναι ο τρόπος με τον οποίο οι ετικέτες και άλλα χρώματα ξεχωρίζουν αμέσως στις λίστες συνομιλιών. Εν τω μεταξύ, οι φωτογραφίες, τα έγγραφα και τα άλλα συνημμένα θα εμφανίζονται απευθείας στις λίστες συνομιλιών για γρήγορη πρόσβαση. Επίσης το Gmail θα εμφανίζει τώρα μεγάλες προειδοποιήσεις με κόκκινο banner για “επικίνδυνα” μηνύματα.

    Το “Material Theme” για το Gmail θα έχει κυκλοφορήσει και σε Android και σε iOS συσκευές μέσα στις προσεχείς εβδομάδες.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles