19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Ακόμα μια έκθεση κάνει αναφορά για παρουσίαση του iWatch τον Οκτώβριο

    iWAtch-C-three-up-Martin-Hajek-001

    Όπως όλα δείχνουν ίσως τελικά έχουμε την επίσημη πρώτη του επερχόμενου iWatch της Apple αυτό τον Οκτώβριο. Από ότι έχουμε διαβάσει τις τελευταίες μέρες η συσκευή μπορεί να έχει μια καμπυλωτή OLED οθόνη, μια σειρά από αισθητήρες και πολλά ακόμη χαρακτηριστικά. Η Apple επίσης πλέον συνεργάζεται και με τις Mayo Clinic και Cleveland Clinic στην προσπάθεια της να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα ανάλυσης δεδομένων σχετικών πάντα με την υγεία.

    Σύμφωνα λοιπόν με την έκθεση του Nikkei το παραπάνω γεγονός εστιάζει ακόμη περισσότερο στην σύντομη κυκλοφορία μιας wearable συσκευής από την Apple.

    H κυκλοφορία του παρουσιάζεται για ακόμη μια φορά και σε αυτή την έκθεση ο μήνας Οκτώβριος και μπορούμε να πούμε πως έχει μια λογική. Αν και η Apple αρέσκεται να ανακοινώνει νέο hardware τον μήνα Σεπτέμβριο τα τελευταία χρόνια αυτό έχει να κάνει με νέα iPhones συνήθως. Επόμενο παράθυρο νέων hardware είναι ο Οκτώβριος όπου συνήθως βλέπουμε νέα iPads και Macs. Ανάλογα λοιπόν τώρα το πως θέλει να το λανσάρει η Apple το iWatch θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του σε κάποιον από αυτούς τους 2 μήνες.

    Το Nikkei αναφέρει επίσης πως η Apple προσανατολίζεται σε μια παραγωγή της τάξης των 3-5 εκατομμύριων iWatches το μήνα. Το μόνο πρόβλημα είναι οι κατασκευαστές των εξαρτημάτων του iWatch που δεν έχουν ακόμη ιδέα τα ακριβή πλάνα της Apple για το λανσάρισμα του στην αγορά.

    Μην ξεχνάμε πως το iWatch καλός η κακός δεν θα είναι το ίδιο εύκολο να πωληθεί όπως ένα iPhone. Πέρα από τις λειτουργίες του θα είναι ένα σύμβολο μόδας και κάτι που κάποιος θα πρέπει να έχει συνέχεια στο χέρι του με αποτέλεσμα αυτό να μην είναι αρεστό από όλους.

    Για το αν θα έχουμε τώρα καμπυλωτή οθόνη ή στρογγυλή εκεί οι αναφορές ακόμη είναι συγκεχυμένες.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles