20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Έρχονται νέες Apple Watch εκδόσεις τον Μάρτιο

    hermes-apple-watch

    Η Apple σχεδιάζει να ανακοινώσει νέα μοντέλα – εκδόσεις του Apple Watch τον Μάρτιο σύμφωνα με νέο δημοσιεύμα του 9to5Mac. Η ανακοίνωση αυτή θα έχει να κάνει όμως περισσότερο με νέα λουράκια, νέα υλικά κατασκευής και νέες συνεργασίες και όχι με κάποιο νέο hardware – δηλαδή συσκευή.

    Σύμφωνα πάντα με το δημοσιεύμα η Apple θα περιμένει τον Σεπτέμβριο για να μας δείξει το επόμενης γενιάς Apple Watch της.

    Αυτή η είδηση έρχεται σε αντίθεση με τις τελευταίες φημολογίες που ανέφεραν πως το νέο Apple Watch της εταιρείας θα ξεκινούσε την παραγωγή του αυτό τον μήνα.

    Πέρα από νέους χρωματικούς συνδυασμούς σε λουράκια και υλικά η Apple χτίζει συνεργασίες με εταιρείες όπωςη Hermes για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη αίγλη στην τρέχον συσκευή της. Επίσης η εταιρεία δουλευεί πάνω στο λογισμικό που θα δει σημαντικές βελτιώσεις και προσθήκες τους επόμενους μήνες.

    Σύμφωνα με το 9to5Mac λοιπόν η Apple σχεδιάζει ένα μικρό event στις 14 Μαρτίου που μάλλον θα δούμε τα νέα μοντέλα του Apple Watch, το φημολογούμενο 4 ινστών iPhone και ίσως ένα iPad Air τρίτης γενιάς.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles