19.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Έρχεται νέο Apple TV μέσα στις επόμενες βδομάδες; Μάλλον όχι…

    apple-tv

    Σε ότι έχει να κάνει με το Apple TV σχεδόν όλοι μας πιστεύουμε πως ένα νέο θα κάνει την εμφάνιση του φέτος. Το πότε τώρα θα γίνει κάτι τέτοιο γεγονός αυτό είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία από μόνη της. Μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει για αρχές Απριλίου, λίγο πριν το WWDC τον Ιούνιο και τέλος ότι ίσως κάνει την εμφάνιση του για την περίοδο των εορτών.

    Η τελευταία αναφορά έρχεται από το The Financial Times λέγοντας πως το Apple TV θα κάνει την εμφάνιση του πολύ νωρίτερα από όσο περιμένουμε. Με βάση πηγών κοντά στην Apple το άρθρο έκανε λόγο πως θα πρέπει να το περιμένουμε από βδομάδα σε βδομάδα.

    Δεν υπάρχει όμως κανείς καλύτερος για να επιβεβαιώνει φήμες για επερχόμενα προϊόντα της Apple από τον Jim Dalrymple. Εδώ και 20 χρόνια είναι κατά 99% μέσα σε ότι λέει και ειδικά όταν επιβεβαιώνει ή απορρίπτει κάποια φήμη που διαρρέει στον τύπο.

    Με βάση λοιπόν το γεγονός πως η Apple ξεκίνησε μια ασυνήθιστη προσφορά στα Apple Stores της δίνοντας μια δωρεάν iTunes Gift Card με κάθε αγορά ενός Apple TV 3 όλοι έσπευσαν να πουν πως αυτή είναι η κίνηση της εταιρείας για να αδειάσει τις αποθήκες της και να μας παρουσιάσει ένα νέο προϊόν.

    Ο Jim όμως σχολιάζοντας μονολεκτικά όπως κάνει πάντα, μας προσγείωσε χθες γράφοντας το κλασικό του πλέον “Nope” όχι δηλαδή.

    Θα περιμένουμε λοιπόν και άλλο αλλά για πρώτη φορά μια τέτοια αναμονή είναι ευχάριστη. Οι φήμες θέλουν το νέο Apple TV πέρα από αλλαγές στο hardware να έχει και μια νέα μορφή στο Software ακόμη και το δικό του App Store με ανοιχτό SDK στους προγραμματιστές.

    Το άλλοτε hobby του Steve Jobs και της Apple πλέον μετράει $1 δις σε πωλήσεις κάνοντας τον Tim Cook να δηλώνει πολύ πρόσφατα πως με τέτοιες πωλήσεις αυτός ο χαρακτηρισμός πλέον δεν του αρμόζει.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles