14.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το νέο Apple TV θα αποτελέσει μια ολοκληρωμένη λύση για το σαλόνι

    Apple-TV-mockup-Curved.de-002

    Πριν δύο μήνες ο πάντα αξιόπιστος blogger Mark Gurman με δική του αναφορά μας παρουσίασε μια πολύ όμορφη εικόνα για το επερχόμενο Apple TV αναφέροντας μάλιστα πως θα έχει την δυνατότητα της λήψης παιχνιδιών από ένα πρωτότυπο Appl Store που θα δημιουργηθεί.

    Επίσης τόνισε πως θα έχει ενσωματωμένο δέκτη τηλεόρασης και έτσι ο χρήστης θα μπορεί μέσω αυτού να ελέγξει όλους τους διαθέσιμους σταθμούς.

    Χθες είχαμε μια νέα αναφορά από την πρώην αρθρογράφο της WSJ Jessia Lessin που ρίχνει ακόμη περισσότερο φως στο επερχόμενο Apple TV της Apple.

    “To νέο Apple TV θα ενώσει την ζωντανή τηλεόραση με εφαρμογές και web video με επίκεντρο τα παιχνίδια. Θα υπάρχει και νέα διεπαφή για τον χρήστη. Επίσης η Apple θέλει να παρουσιάσει με τον καλύτερο τρόπο την δυνατότητα του video on demand ενώ δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν δούμε ακόμη και την Siri να ενσωματώνεται σε μια ειδική έκδοση στο Apple TV.”

    Μπορεί για εμάς στην Ελλάδα το video on demand να μην σημαίνει ακόμη πολλά αλλά στην άλλη άκρη του ατλαντικού η κυριαρχία του σαλονιού εξαρτάται από αυτό το γεγονός. Η Apple εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο μιλάει μαζί με την Comcast για μια επικείμενη συνεργασία που θα επιτρέψει στους χρήστες του Apple TV να έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη λίστα καναλιών.

     

    Σε κάθε περίπτωση λοιπόν περιμένουμε ίσως για πρώτη φορά το Apple TV να μας παρουσιαστεί σαν ένα ολοκληρωμένο προϊόν με το δικό του μάλιστα App Store.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles