13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Το έξυπνο backpack που θα λατρέψει το MacBook σας

    20140106_ces-showstoppers_0567-640x426

    02.09_03h59m51s_003_

    Οι εταιρείες στις μέρες μας τοποθετούν φέτος αισθητήρες σχεδόν παντού, οδοντόβουρτσες, γυάλες τροφίμων και ότι μπορείτε πραγματικά να φανταστείτε. Επόμενο βήμα λοιπόν ήταν να δούμε κάτι ανάλογο και σε ένα backpack.

    Το SmartBackpack της AMPL Labs υπόσχεται να κρατήσει τα αντικείμενα της τεχνολογίας σε ασφάλεια ενώ παράλληλα θα τα έχει και φορτισμένα για μέρες μέσω ενός συνδυασμού αισθητήρων και μπαταριών στο εσωτερικό του backpack. To αποτέλεσμα πραγματικά εντυπωσιάζει.

    “Βρήκαμε πως το 85% των καταναλωτών ανησυχούν πως οι συσκευές θα μείνουν από μπαταρία” αναφέρει ο David Migdal της εταιρείας. “Έτσι δημιουργήσαμε ένα SmartBackpack για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα και την ανάγκη των χρηστών”.

    Οι αισθητήρες του backpack συμπεριλαμβάνουν αυτούς της θερμοκρασίας, ενός βαρομέτρου καθώς και πίεσης και υγρασίας. Επίσης ακόμη ένας αισθητήρας σας ειδοποιεί όταν μεταχειρίζεστε σκληρά το backpack σας. Η μεγαλύτερη καινοτομία των αισθητήρων όμως έχει να κάνει με το γεγονός πως μπορούν να κατανέμουν την φόρτιση ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε συσκευής έτσι ώστε καμιά τους να μην μείνει από ενέργεια.

    Μια 18.5 watt μπαταρία έρχεται εγκατεστημένη έτσι ώστε να φορτίσετε το smartphones σας 2 με 3 φορές. Η φόρτιση γίνεται δύο φορές πιο γρήγορα από μια κανονική μπαταρία lithium-ion και μέσω 7 διαφορετικών USB θυρών — μια για κάθε τσέπη του backpack. Εναλλακτικά υπάρχουν 3 διαφορετικές μπαταρίες που μπορείτε να προσθέσετε έτσι ώστε να κάνετε φόρτιση και ενός MacBook.

    To έξυπνο αυτό backpack θα γίνει διαθέσιμο το καλοκαίρι και η τιμολόγηση του ανέρχεται στα $299. Η έξτρα μπαταρίες θα στοιχίζουν ανάλογα με την χωρητικότητα τους $59 και $139,

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles