17.1 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Ένα iPad Mini 4 με ένα A8 επεξεργαστή και 802.11ac Wi-Fi θα κάνει την εμφάνιση του;

    iPad-mini-3-silver-side-by-side

    H Apple μπορεί σύντομα να αναβαθμίσει το iPad Mini 3 με έναν γρηγορότερο επεξεργαστή και νέο πρωτόκολλο για την Wi-Fi δικτύωση σου βάση τα όσα αναφέρει σήμερα το Macotakara.

    Με βάση λοιπόν αυτό το δημοσίευμα το “iPad Mini 4” θα έχει τον A8 επεξεργαστή που συναντούμε στα iPhone 6 και 6 Plus καθώς και το γρηγορότερο 802.11ac Wi-Fi. Το MacRumors που αναδημοσιεύει αυτή την είδηση τονίζει πως “υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες για αυτή την φήμη” καθώς δεν τους έπεισε για το κατά πόσο έγκυρη ή όχι μπορεί να είναι.

    Αν επαληθευτούν τα όσα λοιπόν αναφέρει το Macotakara τότε το 4ης γενιάς iPad Mini θα αποκτήσει την ισχύ των iPhone 6 αλλά όχι του iPad Air 2 που έχει στο εσωτερικό του τον νέο A8X επεξεργαστή.

    Μια τέτοια κίνηση από την Apple ίσως θα μπορούσε να δικαιολογηθεί μιας και υπήρχαν πολλές γκρίνιες για το iPad Mini 3 που παρουσίασε η Apple πίσω τον Οκτώβριο. Εκεί η Apple απλά πρόσθεσε έναν Touch ID αισθητήρα και την επιλογή του χρυσού χρώματος αφήνοντας την συσκευή με τα ίδια χαρακτηριστικά που συναντήσαμε στο iPad Mini 2.

    To iPad Mini 3 αυτή την στιγμή στην βασική του έκδοση στοιχίζει $399 ενώ το iPad Mini 2 $299. Με άλλα λόγια οι χρήστες πληρώνουν $100 παραπάνω μόνο και μόνο για το Touch ID κάτι που εκνεύρισε πολλούς μαζί με αυτούς και εμάς.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles