19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Ένας από τους λόγους καθυστέρησης της συμφωνίας Apple – Beats το βίντεο του Dr. Dre;

    Dr.-Dre-Charity

    Αν και με αναφορές που σας παρουσιάσαμε σε προηγούμενα άρθρα μας η συμφωνία εξαγοράς της Beats Electronics από την Apple ήταν να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα αισίως την περάσαμε χωρίς καμιά επίσημη ανακοίνωση.

    Το Billboard σύμφωνα με δικές του πηγές παρουσιάζει τους 3 λόγους για τους οποίους έχει δημιουργηθεί αυτή η καθυστέρηση.

    1) Τα πράγματα είναι αρκετά περίπλοκα

    Μπορεί εξωτερικά να φαίνεται πως ο τεχνολογικός γίγαντας που ακούει στο όνομα Apple έναν απίστευτο πακτωλό χρημάτων και τα $3.2 δις να μην φαντάζουν τρομακτικό ποσό για μια εξαγορά πάρα αυτά το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων βρίσκεται εκτός Αμερικής και έτσι η συγκέντρωση του δεν είναι ότι ευκολότερο. Επίσης αν τελικά η συμφωνία ολοκληρωθεί θα είναι η μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της Apple και η πρώτη μεγάλη συμφωνία του Tim Cook. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η Apple να είναι απίστευτα προσεχτική σε όλα τα βήματα της.

    2) Το βίντεο που διέρρευσε με τον Dr. Dre έκανες τους Αpple Executives “να τραβάνε τα μαλλιά τους”

    Υπήρξε τεράστιος εκνευρισμός, απογοήτευση και θυμός στο μέτωπο της Apple όταν το βίντεο με τον Dr. Dre και τον R&B singer Tyrese διέρρευσε στο FB. Στο βίντεο οι δύο τους μοιράζονται μια ανάρμοστη γλώσσα για τα δεδομένα της. Μπορεί η Apple να είναι λοιπόν καινοτόμα σε πολλά σημεία της σαν εταιρεία αλλά σε θέματα ήθους και χαρακτήρα είναι πολύ συντηρητικοί. Πηγές αναφέρουν πως όταν είδαν το εν λόγω βίντεο μια σειρά Apple Executives δεν πίστευαν τα μάτια τους και πραγματικά απογοητεύτηκαν από μια τέτοια συμπεριφορά και εικόνα που πέρασε προς τα έξω.

    3) Πως και σε τι θέση θα ενταχθούν ο Jimmy Iovine και Dr Dre στο εσωτερικό της Apple

    Μια από τις πρώτες ερωτήσεις που αναρωτήθηκαν πολλοί όταν διέρρευσε η  πληροφορία πως οι ιδρυτές της Beats θα γινόντουσαν Apple Executives ήταν ποιος ακριβώς θα ήταν ο ρόλος τους στην Apple. Κανείς λοιπόν ακόμη δεν το γνωρίζει και είμαστε σίγουροι και πως στην ίδια την Apple σκέφτονται σοβαρά αυτό το θέμα. Το σίγουρο είναι πως και οι δύο “Τhink Different” αλλά όσο το χρειάζεται αυτό η Apple αλλά τόσο τους τρομάζει η ιδέα του πόσο “Different” θα είναι αυτό.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles