14.7 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Άκης Πετρετζίκης: “Η Apple έχει θέση στην κουζίνα μου!”

    Ο πιο επιτυχημένος σεφ της γενιάς του, ο Άκης Πετρετζίκης, πέρασε πάρα πολύ γρήγορα από τον κόσμο του Master Chef, σε αυτόν του πιο αγαπημένου “παιδιού” όλων όσων έχουν σχέση πάθους με την κουζίνα τους.

    Με την απλότητα των συνταγών και της ζωής του, με την αμεσότητα στη σχέση με τους fans στα social media και στις τηλεοπτικές του παρουσίες, έχει καταφέρει να είναι εξαιρετικά δημοφιλής, αλλά και ο “μάγειρας” της διπλανής πόρτας. Μας μίλησε για όλα αυτά και φυσικά για τη σχέση του με την Apple, όπως το MacBook που δε λείπει από την κουζίνα του, αλλά και το Apple Watch που τον βοηθά στη μαγειρική.

    Αποδέχεσαι ακόμα έναν τίτλο, αυτόν του πιο δικτυωμένου σεφ στα social media; Τι σου προσφέρει, εκτός προφανώς από δημοσιότητα, η καθημερινή επικοινωνία με το κοινό; Έμπνευση! Τα social media μου τα λατρεύω. Eίναι φανταστικό που μπορώ και μιλάω καθημερινά με τόσο κόσμο μέσα από διάφορα κανάλια. Μ’ αρέσει να ακούω όλα όσα μου λένε, διαβάζω τα πάντα, και προσπαθώ να απαντάω και σε όλους!

    Χωράει ένα MacBook στην κουζίνα; Μα είναι κι αυτό ένα μήλο… Πώς γίνεται να μη χωράει;…

    Ποια ήταν η πρώτη σου Apple συσκευή και ποια δε θα αποχωριζόσουν με τίποτα;
 Πωπω, τι μου θύμησες. Όταν έπιασα στα χέρια μου το iPod και άκουγα μουσική παντού! Τώρα πλέον αυτό που δεν μπορώ να αποχωριστώ είναι το iPhone μου, καθώς είναι το απόλυτο εργαλείο και με συνοδεύει όλη τη μέρα σε ότι κάνω.

    Σου έχει αλλάξει την καθημερινότητα το Apple Watch που βλέπουμε να φοράς συνέχεια; Είναι ο βοηθός μου. Από το γυμναστήριο μέχρι και την κουζίνα. Το χρησιμοποιώ πολύ και μου κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα.

    Σεφ με δίπλωμα λογιστικής: πόσο τοις εκατό συναίσθημα, πόσο κατάλληλες αναλογίες υλικών και πόσο τοις εκατό σωστή εκτέλεση είναι η μαγειρική;
 90% συναίσθημα, 5% αναλογίες, 5% σωστή εκτέλεση.

    Τελικά, ο Έλληνας είναι καλοφαγάς; Με τέτοια παράδοση, με πεντανόστιμες συνταγές και με άριστη πρώτη ύλη πώς γίνεται να μην είναι καλοφαγάς αυτός ο λαός!!!

    Πηγή

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles