Το βίντεο της συνάντησης του Tim Cook με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό στo ΗQ της Apple

73

cook-and-israeli-pm

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σας είχαμε ενημερώσει πως ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu θα επισκεφτεί αρκετά σημαντικά πρόσωπα του τεχνολογικού χώρου της Αμερικής και μέσα σε αυτά θα ήταν και ο Tim Cook με το οποίο θα είχε γεύμα.

Η συνάντηση αυτή έλαβε χώρα την Τετάρτη όπως μπορείτε να δείτε και από το παρακάτω βίντεο. Ακόμη παραμένει άγνωστο για το τι συζήτησαν οι δύο άντρες αλλά όπως σας είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο μας οι σχέσεις Apple και Ισραήλ είναι πολύ στενές και από πολλές απόψεις.

Το βίντεο που θα δείτε προσφέρει και μια πολύ γρήγορη ματιά στο απροσπέλαστο Apple HQ όπου σε κάποια στιγμή σε ένα από τα δωμάτια συνδιασκέψεων που φαίνονται παρατηρούμε μεγάλη κίνηση με άτομα να μιλάνε ήδη εκεί. Τι να συζητάνε άραγε;

Σχολιασμός στο φόρουμ 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΗ Apple αρνείται να ξεκλειδώσει το iPad νεκρής γυναίκας
Νεότερες ειδήσεις »Paws & Tails νέα εφαρμογή για τα αγαπημένα σας κατοικίδια (Promo Codes)
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.