Τεστ αντοχής δείχνει πως το νέο iPad Pro μπορεί να λυγίσει στην μέση με σχετική μικρή προσπάθεια [Video]

500

Ένα νέο βίντεο από το κανάλι του JerryRigEverything παρουσιάζει ένα τεστ αντοχής για το νέο iPad Pro θέτοντας την συσκευή απέναντι σε γρατσουνιές, κάψιμο και λύγισμα…

Αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι πως ο Nelson με ευκολία καταφέρνει να λυγίσει το iPad Pro στην μέση. Με σχετικά πολύ μικρή πίεση η οθόνη σπάει και το iPad λυγίζει.

Σίγουρα αυτό δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς αλλά δεν υπάρχει χώρος για την δημιουργία ενός νέου BendGate εδώ. Τεστ σε παλαιότερα μοντέλα iPad Pro έδειξαν ακριβώς την ίδια αδυναμία και έτσι δεν είναι η πρώτη φορά που ένα iPad Pro λυγίζει με τόση ευκολία.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΠως να κάνετε Force Restart το Apple Watch | Οδηγίες
Νεότερες ειδήσεις »R.I.P Apple Networking: Τα Time Capsule και AirPort δεν είναι πλέον διαθέσιμα από την Apple
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.