Τα iWatch εξαρτήματα ξεκινάνε την παραγωγή τους τον επόμενο μήνα;

69

iWatch-concept-All-Todd-Hamilton-001

O αναλυτής Brian White αναφέρει σήμερα ότι διάφορα εξαρτήματα του επερχόμενου iWatch της Apple ξεκινάνε την μαζική παραγωγή τους τον επόμενο μήνα. Ο αναλυτής πιστεύει πως η Apple προγραμματίζει να παρουσιάσει το smartwatch της τον Σεπτέμβριο ίσως μαζί με την επίσημη πρώτη του iPhone 6.

H αναφορά του αυτή είναι βασισμένη σε πρόσφατη επίσκεψη του στo Computex, ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά show της Ασίας όπου η wearable συσκευές ήταν από τα προϊόντα που συζητήθηκαν περισσότερο. Εκεί πηγές από την παραγωγική αλυσίδα της Apple του ανέφεραν το παραπάνω.

Σύμφωνα με το MacRumors λοιπόν έχουμε:

“Με το βασικό theme να είναι η wearable τεχνολογία στο Computex φέτος οι έρευνα μας ανέδειξε περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο iWatch της Apple. Η συνάντηση μας με τεχνολογικό προμηθευτή της αλυσίδας της εταιρείας τόνισε πως συγκεκριμένα εξαρτήματα του iWatch έχουν προγραμματιστεί να μπουν σε μαζική παραγωγή τον επόμενο μήνα”

Τέλος ο White τονίζει πως το iWatch θα έχει διαφορετικές τιμές με μια αναλογία που έχουμε συναντήσει στο iPhone και στο iPad με το βασικό μοντέλο να ξεκινάει γύρω στα $199. Υπολογίζει την τιμή σε αυτά τα πλαίσια έτσι ώστε ως προϊόν να είναι ανταγωνιστικό απέναντι στο Pebble και τα αντίστοιχα smartwatches της Samsung.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςYosemite Trim Enabler (SSD) Bug. Πως θα το λύσετε ώστε να bootάρετε κανονικά.
Νεότερες ειδήσεις »Tι προσπάθησε να “σκοτώσει” η Apple στο WWDC 2014
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone Xs Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.