Τα 2019 iPhone θα έχουν μια Underwater Mode λειτουργία;

523

Με τα Galaxy S10 αλλά και το επερχόμενο Huawei P30 να έχουν τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την στιγμή όλοι ήδη έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται τις κινήσεις που θα κάνει η Apple, και ειδικά μετά από μια χρονιά μειωμένων πωλήσεων στα iPhones, για τις επερχόμενες ναυαρχίδες της.

Έχουμε διαβάσει λοιπόν μέχρι σήμερα ουκ ολίγες φήμες για το τι θα φέρουν τα 2019 iPhones στην αγορά. Μάλλον 3 μοντέλα με τις ίδιες διαστάσεις με την διαφορά πως ίσως όλα πλέον να ενσωματώνουν μια OLED οθόνη. Σύστημα τριών φακών στο πίσω μέρος για πρώτη φορά με την προσθήκη ενός Time of Flight (ToF) φακού και πολλά ακόμη.

Πρόσφατα ο Max Weinbach της XDA, έκανε ένα Tweet με μερικές φήμες για τα επερχόμενα iPhone XI όπως τα ονομάζει. Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο και πηγές του ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Apple με την ονομασία Underwater Mode θα ενσωματωθεί στις νέες ναυαρχίδες της εταιρείας.

Αν επαληθευτεί αυτό τότε τα νέα iPhones θα μπορούν να αναγνωρίσουν την αφή στην οθόνη τους ακόμη και όταν είναι τελείως βυθισμένα κάτω από το υγρό στοιχείο.

Πολύ καλό για να είναι αληθές; Αυτό παραμένει άγνωστο ειδικά μιας και η ενσωμάτωση μιας τέτοιας λειτουργίας από την Apple ακούγεται για πρώτη φορά….

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςTo Παιχνίδι της Ημέρας: No More Buttons
Νεότερες ειδήσεις »Η Apple ξεκίνησε τις επισκευές iPhones που έχουν μπαταρίες τρίτων κατασκευαστών
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone Xs Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.