24.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Σχεδιάγραμμα υποδεικνύει εκ νέου ανύψωση 1mm της κάμερας του iPhone 6

    ip60011

    Ένα υποτιθέμενο σχεδιάγραμμα ενός 4.7 ιντσών μοντέλου του επερχόμενου iPhone 6 φέρετε να υποστηρίζει της φήμες πως η οπίσθια κάμερα της εν λόγω συσκευής θα διαφέρει από την επίπεδη επιφάνεια της πλάτης κατά 0.77mm.

    Το σχεδιάγραμμα που βλέπετε παραπάνω έγινε διαθέσιμο από το Apple Club και μας δείχνει μέρος από το οπίσθιο σασί της συσκευής όπου και παρατηρούμε αυτή την μικρή ανύψωση της κάμερας.

    Φήμες για κάτι τέτοιο είχαμε από τον Μάρτιο όταν οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγω πως το μικρό πάχος της συσκευής θα είχε ως αποτέλεσμα μια iPod Touch οπίσθια κάμερα ως προς τον σχεδιασμό.

    Έκτοτε είχαμε μια σειρά από εκθέσεις για το εν λόγω θέμα που η μια αντίκρουε την άλλη.

    Σε αυτή το σημείο δεν είμαστε σίγουροι ακόμη για το τι τελικά θα ισχύσει. Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως πολλές φορές τέτοια σχεδιάγραμμα αναφέρονται σε πρωτότυπα μοντέλα και ως εκ τούτου οι διαφορές μέχρι την συσκευή της αγοράς είναι λιγότερο εμφανείς.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles