Πλέον μπορείς να κάνεις stream το Netflix στο κινητό, tablet, laptop & TV παράλληλα χωρίς επιπλέον πληρωμή

612

Η Netflix σήμερα προχώρησε σε αναβάθμιση της βίντεο streaming εφαρμογής της για iPhone και iPad φέρνοντας την δυνατότητα του παράλληλου streaming διαφορετικών τηλεοπτικών σειρών και ταινιών σε ένα iPhone, iPad, Mac και Apple TV χωρίς να χρειάζεται την αναβάθμιση του λογαριασμού του χρήστη σε ένα πιο ακριβό επίπεδο συνδρομής.

Η iOS 11.20.2 έκδοση της εφαρμογής του Netflix λοιπόν επιτρέπει στους καταναλωτές να κάνουν stream το αγαπημένο τους περιεχόμενο στο κινητό, laptop, tablet και τηλεόραση χωρίς την επιπλέον χρηματική επιβάρυνση.

Η εταιρεία αναφέρει:

“Θέλεις να βλέπεις το Netflix στο κινητό σου ενώ ο πατέρας σου βλέπει στην τηλεόραση και γιαγιά σoυ στο tablet; Ζήσε το όνειρο. Απλά προχώρησε στην τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής. Σε αυτή την κυκλοφορία έχουμε επιπλέον διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στις αποδόσεις. Όλα αυτά για εσένα”

Έτσι λοιπόν ακόμη και αν έχετε την πρώτη επιλογή συνδρομής στο Netflix θα μπορείτε να κάνετε stream διαφορετικού περιεχομένου μέχρι και σε 4 διαφορετικές συσκευές την ίδια στιγμή.

Κάθε μια από τις συσκευές θα πρέπει να είναι συνδεμένη με τον λογαριασμό σας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΟι πωλήσεις των Smartwatches αυξήθηκαν κατά 61% το 2018 με το Apple Watch να κυριαρχεί στην κατηγορία
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.