Οι επίσημες τιμές πώλησης του νέου iPad 9.7″(6ης γενιάς) με υποστήριξη Apple Pencil στην Ελλάδα

1631

Οι τιμές πώλησης του νέου 6ης γενιάς iPad 9.7″ ιντσών με υποστήριξη Apple Pencil ανακοινώθηκαν στην Ελλάδα και έχουν ως εξής:

  • Τιμή iPad 9.7″ (με υποστήριξη Apple Pencil) 32GB Wi-Fi: €399
  • Τιμή iPad 9.7″ (με υποστήριξη Apple Pencil) 32GB Wi-Fi + Cellular: €529
  • Τιμή iPad 9.7″ (με υποστήριξη Apple Pencil) 128GB Wi-Fi: €489
  • Τιμή iPad 9.7″ (με υποστήριξη Apple Pencil) 128GB Wi-Fi + Cellular: €629

Το Apple Pencil (επίσημη τιμή πώλησης: €119) δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία και πωλείται χωριστά.

Τo iPad 9,7 ιντσών με Touch ID είναι πιο ισχυρό από ποτέ και υποστηρίζει τώρα τη χρήση του Apple Pencil, ώστε να σου προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες ελευθερίες για παραγωγικότητα και δημιουργικότητα χωρίς όρια. Ενσωματώνει εκπληκτική Retina οθόνη με ανάλυση 2048×1536, Α10 Fusion επεξεργαστή και προηγμένους αισθητήρες και κάμερες· χαρακτηριστικά που σου επιτρέπουν να βιώσεις την επαναστατική εμπειρία της επαυξημένης πραγματικότητας, ενώ παρέχουν ασυναγώνιστη φορητότητα, ευκολία χρήσης και μοναδική διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας που σε συντροφεύει όλη μέρα.

Το iPad επανασχεδιάστηκε και σε συνδυασμό με το iOS 11, το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές στον κόσμο, καθίσταται πιο δυνατό και γρηγορότερο από τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΝέα Renders παρουσιάζουν την Gold και (RED) εκδοχή του iPhone X
Νεότερες ειδήσεις »Τελικά η Apple ετοίμαζε ένα Χρυσό iPhone X σύμφωνα με διαρροή του FFC
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.