Νέα βίντεο-οδηγοί του Apple Watch Series 4 από την Apple

491

Χθες το απόγευμα η Apple κοινοποίησε αρκετά νέα βίντεο ανασκόπησης για το Apple Watch Series 4 στο κανάλι της στο YouTube, βοηθώντας τους κατόχους του νέου ρολογιού να μάθουν τα νέα χαρακτηριστικά του ρολογιού, καθώς και την εφαρμογή Walkie-Talkie, τα δαχτυλίδια άσκησης (Activity Rings), για το πώς θα προσαρμόσουν την κάθε άσκηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους, για την εύρεση iPhone από το Apple Watch, καθώς και την αναπαραγωγή μουσικής από το Apple Watch.

Όλα τα βίντεο είναι περίπου 30-40 δευτερόλεπτα σε μήκος κι είναι σχεδιασμένα -κυρίως- για  τους νέους χρήστες του Apple Watch, ωστόσο το περιεχόμενο το βίντεο είναι κατάλληλο και για εκείνουν που έχουν ξεχάσει κάποια από τα χαρακτηριστικά του Apple Watch και θέλουν να τα θυμηθούν. Όλα τα βίντεο μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

Όλα τα βίντεο αποτελούν έναν οδηγό βήμα-βήμα για να μάθετε κάθε νέα λειτουργία του Apple Watch.

Τέλος, αξίζει ν’ αναφέρουμε πως η Apple σπάνια βγάζει βίντεο-οδηγούς τα οποία μοιράζεται στο κανάλι της στο YouTube. Συνήθως τα χρησιμοποιεί για τις διαφημίσεις της στην τηλεόραση.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςH Qualcomm υποστηρίζει πως η Apple ακόμη παραβιάζει την εντολή δικαστηρίου
Νεότερες ειδήσεις »Εμφάνιση νέων θηκών-μπαταριών των νέων μοντέλων σε οδηγό αγορών της Apple
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone XS Max και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.