Νέα αναφορά κάνει λόγο για νέα AirPods 2 την Άνοιξη και σε μαύρο χρωματισμό

582
ProEXR File Description =Attributes= channels (chlist) compression (compression): Zip16 dataWindow (box2i): [0, 0, 3839, 2159] displayWindow (box2i): [0, 0, 3839, 2159] lineOrder (lineOrder): Increasing Y pixelAspectRatio (float): 1.000000 screenWindowCenter (v2f): [0.000000, 0.000000] screenWindowWidth (float): 1.000000 =Channels= B (float) G (float) R (float) alpha.A (float) ao.A (float) mtlid.B (float) mtlid.G (float) mtlid.R (float) objid.B (float) objid.G (float) objid.R (float)

Μια νέα αναφορά από την Economic Daily News υποστηρίζει ότι τα επόμενης γενιάς AirPods θα είναι έτοιμα για λανσάρισμα την Άνοιξη και πως θα έρθουν με έναν νέο μαύρο χρωματισμό και φυσικά ασύρματη φόρτιση.

“Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό σε σύγκριση με τα τωρινά AirPods τα νέας γενιάς θα υιοθετήσουν μια νέα επιφάνεια για καλύτερη εφαρμογή με τον σχεδιασμό αυτό να περνάει και στην θήκη φόρτισης τους. Επίσης θα έχουμε έναν νέο μαύρο χρωματισμό και έτσι τα επόμενης γενιάς AirPods θα γίνουν διαθέσιμα τόσο σε λευκό όσο και σε μαύρο χρωματισμό”

Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει πως ο προμηθευτής της Apple Inventec έχει ήδη ξεκινήσει την μαζική κατασκευή των επόμενης γενιάς AirPods μάλλον μαζί με AirPower mat ασύρματης φόρτισης. Η τιμή των νέων AirPods αναμένεται να είναι τα $199.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσεις“Τριπλό Σύνορο” – Έρχεται στο Netflix στις 13 Μαρτίου 2019 [Video Trailer]
Νεότερες ειδήσεις »Η Xiaomi ξεδιάντροπα αντιγράφει το δυναμικό wallpaper του macOS Mojave
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone Xs Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.