Η Huawei ευχήθηκε Καλή Χρονιά στο Twitter χρησιμοποιώντας ένα iPhone | Βαριά η καμπάνα για τους υπευθύνους

331

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Huawei ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter αλλά το tweet αυτό είχε γίνει από ένα iPhone.

To Reuters αναφέρει πως αυτή η λάθος ενέργεια δεν πέρασε έτσι και οι εργαζόμενοι που ήταν υπεύθυνοι για αυτή την ενέργεια δέχθηκαν υποβιβασμό της θέσης τους και μείωση του μισθού τους.

Η Huawei είχα διαγράψει το tweet πολύ γρήγορο αλλά όχι τόσο ώστε άμεσα screenshots αυτού να γίνουν viral στο διαδίκτυο. Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Chen Lifang έγινε έξαλλος με τους εργαζομένους πίσω από αυτό το λάθος τονίζοντας πως αυτό το περιστατικό έβλαψε το όνομα της Huawei.

H επίσημη εκδοχή του tweet αυτού έχει ως εξής:

“To λάθος έγινε από έναν εξωτερικό συνεργάτη για τα social media που είχε πρόβλημα εκείνη την στιγμή με το Desktop του και έτσι χρησιμοποίησε ένα iPhone για να στείλει έγκυρα το ευχητήριο αυτό μήνυμα.”

Παρά το γεγονός πως το tweet έγινε από εξωτερικό συνεργάτη η ηγεσία της Huawei έριξε την ευθύνη και στους managers εσωτερικά της εταιρείας.

Έτσι δύο εργαζόμενοι της δέχθηκαν υποβιβασμό της θέσης τους άμεσα και μείωση μισθού. Ο Digital Marketing Director της εταιρείας επίσης θα παραμείνει στον ίδιο μισθό και χωρίς κανένα μπόνους για 12 μήνες ως τιμωρία.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΗ Apple αποσύρει τα iPhone 7/7 Plus και iPhone 8/8 Plus από την Γερμανική αγορά
Νεότερες ειδήσεις »9 χαρακτηριστικά που η Apple πρέπει να κλέψει για το iPhone το 2019
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone Xs Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.