Η 8η σεζόν του Fortnite Battle Royale είναι εδώ

250

Η αναμενόμενη 8η σεζόν του Fortnite Battle Royale έφτασε και έφερε μαζί της ένα φονικό ηφαίστειο. Αυτή τη φορά, πειρατές, νίντζα και πολλοί άλλοι νέοι μαχητές ρίχνονται στη μάχη για θησαυρούς.

Ο χάρτης του παιχνιδιού έχει εμπλουτιστεί με τις νέες τοποθεσίες Lazy Lagoon και Sunny Steps, ενώ διασκορπισμένες υπάρχουν ηφαιστειακές οπές που θα σας αφήνουν να εκτοξεύεστε ξανά στον αέρα.

Η λάβα που υπάρχει στα διάφορα σημεία του χάρτη και έφτασε μαζί με το ηφαίστειο κάνει φυσικά και damage, οπότε είναι ένα νέο στοιχείο που πρέπει να προσέχετε.

Στο παιχνίδι έχει προστεθεί και το Pirate Cannon, ένα νέο όπλο που πετάει μπάλες κανονιού και με το οποίο μπορείτε να εκτοξευτείτε και εσείς στον αέρα. Άλλες προσθήκες περιλαμβάνουν τα:

  • Sneaky snowman
  • Chiller grenade
  • X-4 Stormwing
  • Shopping kart
  • All-terrain kart

Αναλυτικά θα βρείτε όλες τις αλλαγές και προσθήκες εδώ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςTo Slam Mania μας μεταφέρει στο wrestling των 80s με ένα μοναδικό τρόπο
Νεότερες ειδήσεις »Πως να ενεργοποιείστε το Dark Mode στο Messenger
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone Xs Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.