Δείτε τις καλύτερες Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της Apple

82

apple-christmas

Μπορεί αυτά τα Χριστούγεννα η διαφήμιση της Apple για το νέο iPhone 5S να έδωσε βάση στο συναίσθημα και στην οικογένεια αλλά ανά τα χρόνια η Apple δεν έκανε κάτι τέτοιο. Μάλιστα πολλές εορταστικές της διαφημίσεις είχαν άπλετο χιούμορ όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και παρακάτω.

Το 1994 είχαμε το ’Nightmare Before Xmas 1,’ το οποίο δείχνει 2 γονείς να παλεύουν με ένα windows PC το οποίο αγοράσανε στα παιδιά τους για τα Χριστούγεννα. Η εν λόγω διαφήμιση βγήκε την περίοδο του μεγάλου πολέμου μεταξύ MAC και PC και αν μην τι άλλο είναι χαρακτηριστική της εποχής.

Στην συνέχεια έχουμε 2 διαφημίσεις από το 2006 όπου βλέπουμε το αχτύπητο δίδυμο των John Hodgman και Justin Long στην δημοφιλή καμπάνια της Apple  ‘I’m a Mac’.

H πλήρης λίστα των Χριστουγεννιάτικων διαφημίσεων έγινε σήμερα διαθέσιμη από το TUAW και μπορείτε να τις δείτε εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςHiddenSettings7: To tweak που ξεκλειδώνει το internal SpringBoard settings menu του iPhone σας
Νεότερες ειδήσεις »To Zeppelin αναβαθμίστηκε με υποστήριξη του iOS 7
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone Xs Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.