Δείτε ένα iPhone 6 5.5 ιντσών mockup σε σύγκριση με το iPhone 5S και άλλα Android Phablets [Video]

77

sequence-01-still002-2

Πρόσφατες φήμες ανέφεραν πως η Apple σχεδιάζει να λανσάρει το 5.5 ιντσών iPhone 6 της μαζί με το αντίστοιχο των 4.7 ιντσών. Η επιλογή των 4.7 ιντσών θα γίνει σίγουρα αρεστή από χρήστες τόσο στο iOS όσο και στο Android αλλά οι 5.5 σίγουρα θα σηματοδοτήσουν την πρώτη είσοδο της εταιρείας στον χώρο των Phablets με άγνωστα ακόμη αποτελέσματα αυτής της κίνησης.

Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη πως πλέον έχουμε και φυσικά mockups της φημολογούμενης Phablet συσκευή της Apple. Είναι σίγουρο πως θα είναι μια μεγάλη συσκευή καθώς επίσης πως η Apple θα πρέπει να κάνει κάποιες σχεδιαστικές αλλαγές σε σχέση με την 4.7 ιντσών έκδοση.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με ένα πρώτο συγκριτικό ενός iPhone 6 5.5 ιντσών mock up τονίζοντας βέβαια πως το πρόβλημα είναι πως αυτά τα φυσικά mockups απλά έχουν μεγαλώσει τα αντίστοιχα των 4.7 ιντσών κάνοντας την συσκευή αρκετά χοντροκομμένη και άκομψη. Όπως τονίσαμε παραπάνω η Apple σίγουρα θα κάνει αλλαγές στον σχεδιασμό της.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ!
« Παλαιότερες ειδήσειςΕίναι ασφαλές το iOS 7.1.1 jailbreak και να προχωρήσω στην αναβάθμιση;
Νεότερες ειδήσεις »H απάντηση του Sundar Pichai στον Tim Cook για το Αndroid
O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 8 Plus ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.